Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csumi!
Aprilis Pegaso-ról mi a véleményetek? KonkrÉten ERRŐL lenne szó.
majd ha készen lesz ez a csuda 440es akkor majd összefutunk vhol, csak még be is kell járatni
Persze h megvan , csak veletek nagyon ritkán lehet összefutni, ezé' még mindig a garázsban rakosgatom.

amúgy másik dolog még h. pesten leszek nah mind1, egyszer csak összejön....

áll még a levegőszűrős ajánlatod? mert azt átvenném majd ha már saját lábán gurul a gép
Persze , ezt mindenképp hozzad, másnap megyünk a strandra, ha jó az idő. Van nekem is egy olyan langyibangyi tangám, addigra előkeresem.
Háj! Akkor hozasd ki magad Jocókával v gyere a kismotorral vele együtt!
Sziasztok
Jó hír: kész lesz a motorom jövőhéten!
Rossz hír: nem tudok menni így szoboszlóra mert nincs mivel
Hali
Debiből nem megyünk eggyütt?
Szobira?
Ejj basszus!Jól elbeszélgetek itt magammal ! Mi van mindenki esőűző táncot jár ?!
De hívtalak egész este de te fel sem veszed a telefont!
úgy h légyszi vedd fel v csinálj vmit!
Na vissza olvastam 18.30-tól!
üdv mindenkinek.
Hali!
Én meg dógozok szombaton,de délután megpróbálok lelépni !Mikor lessz a hangnyomás mérés? Kiváncsi lennék a falcora !
ez a beszéd
Ott a helyünk
ja és Zé!

meleg lesz? vigyem a fürdőrucimat?
zsír.

amúgy neked a berged megvan még? vagy mivel leszel kint? elsőkereket fogsz lógatni?
Ott lesz ahol tavaly volt?
Háj! A program stimmel.
A helyszin a hszoboszlói polgárvédelmi bázison lesz, ahol zavartalanul eszetlenkedhetünk. Mielőtt jön a kérdés , h holvan ez, mondom is . Debrecen felől közelítve a legelső ( Tessedik Sámuel utca) jobbra , egyből a várostábla előtt. Kaba felől pedig értelemszerüen a város végén balra a legutolsó. Ezen az utcán kb5-600m-t kell haladni, van benne egy S-kanyar meg egy kereszteződés, de nem kell semerre lefordúlni, és ott lesz a PV-bázis.
Egyébként ki lesz minden irányból táblázva és az útra is fel lesz festve.
Jah, az biztos!
Na de azért még elmegyek
És mi megyünk barátom? Mégcsak meg se kérdezed? Ejnye...