Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ezt vehetem negatív válasznak .
Én jól esően dolgozom.. Persze ma ha nem lesz senki akkor bezárok este a falloszba..
Ráadásul jól esik már akinek igyunk hát valamit E
Hálaistennek esik.. Kell a jó kis eső a növényeknek..
az biztos
Szevasztok nem régen jöttem haza a tankiról .
Az a biztos.. Egy jó egyenes kormányos masinéria kell neked
valoszinüleg kis félre értés történt a média által, ugyanis a beharangozottal ellentétben ,ahogy látszik ez nem fokozott közúti ellenörzés lesz, hanem fokozott közúti pénzbehajtás
szomorú, hogy nem azzal foglalkoznak amivel tényleg kellene .

Most gyüttem a melóból jó sok motoros rendőrt láttam a városbannn!
Cső Balu.
jade de nem tudom !
Reggelt
Vagy csak úgy simán jobban törődnének a betörő tolvaj emberekkel. ÁÁ ugyan, ez a könnyű, kiállni az út szélére és a semmiért pénzt szedni. Olyanok mint az útszéli kurvák, ocsmányságokat csinálnak, hogy pénzhez jussanak.
gusztustalan..... . mondjuk a helyett,hogy ráállnának,hogy a zebrán biztonságosan át lehessen kelni vagy pl a négykerekű szarrá barkácsolt tuningolt fosokat ellenőrizgetnék nem hinném,hogy egy kibaszott műanyagkeret miatt veszélyeztetne az ember bárkit is
Vigyázzatok, mert a perzekutorok a hétvégén baszogatják a motorosokat! Akinek nem full gyári a motorja és nincs 100%-os állapotban számítson rá, hogy megbírságolják . Nekem ma 10.000Ft-ba került, hogy nem műanyag keretben van a rendszámom, hanem egy fémlapon felszegecselve ( így vettem)!
Csuma! Hogy akadjon a brére amelyik eldobott egy marék szöget az úton. Ma mondom szép az idő motorozok egy kicsit, mentem 5 kilómétert, hát nem belementem vagy 20 darab kisszögbe? Mondom hazajövök megcsinálom, dehát 8 darab lyukat találtam rajta. Én nem kezdem el befoltozgatni.Majd jövőhát elején veszek egy belsőt azt csumivan.
na akkor én is lecserélem magától hazatalálósra
Csakis részegen..
É meg elmegyek Harpihoz, az én feleségem má' hazatalál magátúl is.
Szija.
a mán biztos .
Íme a faszajó mintaférj. ,
Na én is húzok a feleségemért
Nem kéne annyit szopogatni.

mámint savanyúcukorkát
Csákó