Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kronreif Trunkenpolz Mattighofen --->06 30 269 44 17----->Husi József a márkakereskedés főnöke,sztem fél percre van tőle Laci,ha másnem ezen a számon tudtok beszélni!
Szia
megadnád a telefonszámát?
Zrider! Szoboszlóról tudsz valami részletes tervet ?vagy mikor kezdődik? Mikorra kellene menjünk?
reggelt
Még annyi jutott az eszembe, h nemprivátban Pók a Suzukinál szervizel.
Többet nemtudok erről elmondani
Háj!
Az a véleményem , h vidd ahhoz, akiben megbízol. Én személyszerint Pókot v Zolit mondtam volna v Bartha Sanyit, de neki most bőven van sztem egyéb dolga.
J Lacit csak ugy futólag ismerem a KTM-ből, nekem még sose' szerelt semmit. Am valaszeg az első2 valamivel olcsóbb lenne.
Zééé! Szerinted jó lesz ha ehhez a Juhászhoz viszem? TE mit mondasz mester?
akkor 1 nap alatt szétszedi összerakja akkor ugye? 7-8 óra.... az nem rossz annyira, ennyire gondoltam kb árra, valószinű hozzá viszem, holnap telefonálok neki, megvan a száma, csak véleményetekre voltam kiváncsi és kössz aki írt!
7 óra --->20 forint-ba került. ez annyit jelent hogy leszedte nekem a hengert,ráhúzott egy masszívabb tömítést,és mindent visszarakott!
Én ha jól emléxem 3500 Ft óránként!
Hali! Én ismerem Juhász Lacit a KTM-től, az én vasamat ő szervizeli, nagyon érti a témát. Ha gondolod megadom a tel. számát!
csávó aki a ktm-nél dolgozik szerintem is érti a dolgát! mindjárt megmondom h mennyibe dolgozik(óradíj)
Sztem érdeklődj Adorján Zoli felől is. Kérdezd Zé-t...ő jóba van vele. Én róla csak jót hallottam eddig.
Ja ott dolgozik...Nem kell ezen az egy vagy hány hengeres témán görcsölni motor motor 1 avagy x henger ugyanazon elven működik szabi is megmondta sziv,sűrít,(terjeszkedik),kipufog egy jó szakembernek mindegy hány henger és hogy hogyan helyezkedik el kérdez még meg másokat is kit javasolnak
apám egyik kolegája ajánlotta ezt az embert, álítólag a KTM-nél dolgozik meg nagyon ért az egyhengeresekhez... csak megerősítésre várok még nem döntöttem el kihez vigyem.... Gumipók mennyire ért az 1hengereshez?
Hát ilyen infókkal nem tudok szolgálni én csak versenyekről ismerem meg a tankiról háááát..... nem hogy gumipókhoz vinnéd
Szia
Nah és mit tudsz róla mondani? szerelt már neked vmit? mennyire megbízható, mennyire jól érti a dolgát? mennyi az annyi amiért szétborítja a drz-m?
Én
Hali oksa
Szevasz E!

Megvan a kapcsolattartói,ha akarsz üzenni juttass el irományt és elküldöm majd az enyémmel..
JUHÁSZ LACI nevezetű szerelőt ismeri valaki? HELP!
Akkor én meg jól benéztem úgy láttam hogy spyke ruha ezek szerint nem

,Ez a régi ruci!