Nem veled találkoztam egyszer a buszvégnél a lámpánál?
Mellémgurult egy srác egy bandittal aztán mindenáron le akart gyorsulni..Biztos kisebbségi komplexusa volt ezért inkább elengedtem had menjen..
Bőrruhával kapcsolatban: 45ezerbe odaadom az enyémet, mert találtam magamnak egy kisebbet és színben a motorhoz illőt és meg szeretném venni. Szerintem annyiért elég jó ár . Ha gondolod hívj, megvan az új számom igaz?
eladó:
enduro kerék set (akront tipusu) féktárcsával lánckerékkel gumival! 20000ft cagiva 750 elephantba volt!
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 10000ft bal oldalon van az alsó fék munka henger
hátsó 2 dugós brembo munka henger 5000ft
öhlins középső rúgós stag felujitásra szorúl 15000ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 15000ft
suzuki rm250 95évjárat 190000ft hasznaltauton meg lehet nézni!
érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 Baleee@citromail.hu
debrecenbe van minden
akit érdekkel valami kérem emailba vagy telefonon érdeklödjön!
juniusban teszem a korlátlan jogsimat és addig illegálozok! Csunya dolog de már ez is enyhiti motorozás utáni kényszereimet!
ja meg addig gyűjthetem a benzinpénzt!
Mellémgurult egy srác egy bandittal aztán mindenáron le akart gyorsulni..Biztos kisebbségi komplexusa volt ezért inkább elengedtem had menjen..
enduro kerék set (akront tipusu) féktárcsával lánckerékkel gumival! 20000ft cagiva 750 elephantba volt!
eladó alsó 4 dugós brembo fék munka henger felsővel együtt 10000ft bal oldalon van az alsó fék munka henger
hátsó 2 dugós brembo munka henger 5000ft
öhlins középső rúgós stag felujitásra szorúl 15000ft
ducati 750es levegös blokra való 1pár karbi 15000ft
suzuki rm250 95évjárat 190000ft hasznaltauton meg lehet nézni!
érd: Kavalecz balázs 20-542-41-46 Baleee@citromail.hu
debrecenbe van minden
akit érdekkel valami kérem emailba vagy telefonon érdeklödjön!
Van még hó ottan?
Mert itt mifelénk még havat sem látam hétvégén!
ja meg addig gyűjthetem a benzinpénzt!