Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy anyahajó.
Nagy dög..
Én is csak terveztem.Általában minden oktatás az alapoknál kezdődik.Elméletben tanulják a kanyarok típusait,kanyarodást,fékezést,gázkezelést.Hol mit szabad csinálni és mit nem.Azután jön a gyakorlati része a dolognak amit általában pályán hajtanak végre.
a kis 14-s
Nem voltam még ilyenen.
Hát ja, jó is az.
Az elmélet legalább annyira fontos mint a gyakorlat.Szerinted miért vezetik fel a motoros oktatásokat és kurzusokat elméleti képzéssel?
tetszik a kis ninja is
köszönöm szépen neked is de már mint mondottam pár hsz.-el lentebb, megvan pdf. formátumban, kinyomtattam még decemberben és el is olvastam
Nem vagyunk mi rokonok? Nálam is ez volt meg ez van. Van itt minden enduró, supermoto, zx9, stb stb.
ajánlom figyelmedbe a Motorozás mesterfokon c. könyvet állítólag beírod googleba akkor megtalálod...
de jó nekem a simson is
volt itt már minden, mint a búcsúban
supermoto, cross, pit, enduro...
amúgy milyen motort szeretnél mert nekem valami supermoto rémlik vagy rosszul tudom
már vártam, hogy ki mondja először meg a tutit
Olvashatsz akármennyit, a tapasztalatot és rutint nem fogod sohasem elsajátítani könyvből.
de úgy látszik még egyszer el kell olvasnom
köszike de meg van PDF-ben... már rég kiolvastam
Wabardnál 4500ft/negyedév

Ráér,ahogy lesz időd majd telefonálsz..
Van egyébként egy nagyon jó könyv,majd ha megtalálom odaadom neked.Mindet meg lehet tudni a motorozásról belőle.Asszem motorozás mesterfokon a címe és Harmati Árpád írta.
lehúzó az egész rendszer
Én meg Allianznál, ők is lehúznak.
k&h-nál vagyok szal eléggé lehúznak