Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

taníts még...
még nem telefonáltam... még sok ember van... majd olyan 1 körül szerintem ...
interneten a K&H-nál annyira adta ki...

3LE akkor most már tudom hogy miért csapok szét annyira a lovak között
Nekem 36E/év.
2500 az igen nekem 6000Ft
nekem egy s53 van még mindig olyan 3le szerintem
Sziasztok már csak 5 nap és jön a husky nem bírom ki addig ráadásul még rendszámot is kell rá rakni szal jövőhét vége felé lehet csapatni
Jó reggelt mindenkinek!
Ha jó előre látod hol akarsz megállni akkor motorfék+
sebességvisszapakolás jó kombó.Max.kicsit rásegítesz az elsőfékkel..
Természetesen ha hirtelen kell megállni akkor első+hátsó Rembo satu..
Boldog nőnapot a zoltánoknak illetve boldog zoltánnapot a nőknek,boldog nőnapot a nőknek és boldog zoltánnapot a zoltánokna..
hány pacis is egy simo?

juj még biztosítást is kell kötnöm.... kemény kb 2500-3000 ft/év
de az enyém nem emelkedett sehova
a simon a hátsó fék nem nagyon szuperál... inkább az elsőt huzogattam
Hátt őőőő ha meg akarsz valóban állni, nem kifejezetten lenne baj ha a gázt addig nem húzogatnád.
Hát ezt nem tudom neked megmondani. De ezekkel a gépekkel amin elől dupla tárcsa, hátul szintén tárcsa iszonyat hamar megállsz. Igaz ez fékrendszer függő is. Előző hatosomon pl roppant szar volt az első fék, aztán hozzászoktam hogy cibálni kell fékezéskor. A mostani hatost mikor elvittem próbakörre jó szokás szerint belemarkoltam az elsőfékbe. Elől jó vágott slick, be is volt melegedve rendesen és az első kereszteződésbe ahogy agyonmarkoltam az első féket, a hátulja kiemelkedett vagy 20cm-re a földtől. De beszartam hirtelen.
lehet bekéne iratkoznom valami iskolába, csakhogy ne itt fárasszam a társaságot
mondjuk a hely ahol megakarsz állni mennyivel előtte kezded el a műveletet? sebesség függő?
a gázt meg felejtsem el... ugyi?
Igaz néha előfordul, hogy kettőből nem üres lesz hanem egy, és onnan rakom majd az üreset. De a lényeg, hogy kuplung legyen behúzva és miközben pakolod üresbe, fékezz mindkét fékkel.
Kuplung be, pakolom lefelé 5, 4, 3, 2, üres, eközben fékezek első és hátsófékkel egyaránt.
Szkárcsi... lehet hülye a kérdés, de légyszíves nem írnád le nekem hogy Te milyen módon állsz meg a motorral ... mármint a teendők sorrendjét

szombaton a megállást gyakoroltam, de valamit mindig elrontottam
Sebaj, legalább tudom, hogy finom vagyok.
megenne reggelire
Hát nem lenne ellenemre.
szeretnéd ugyi?