Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leszakadt a bal keze és most növeszti az újat, ami kb nyárra fog teljesen kinőni.
ja ja!De én majd csak nyár elején tudok csatlakozni!Addig meg kibirom!
Debben?
Elvileg holnap Remélem nem lesz a mainál rosszabb idő
Remélem jössssz majd közös gurulásokra a srácokkal!Motor+csajok együt a legjobb!
Kár. Pedig jó lenne egy csajos ikermotóó
Ja elnézést el is felejtettem, a gazdája is jól fel van idomozva ahogy elnézem a képeket!
Hát egyszer kétszer ráült azóta, de szerintem mostmár azért tart a motorozástól.
Köööszíí,majd átadom neki a dícséreteket :)
Ezt pedig nagyon sajnálom, persze szerencse, h nem lett baja. És azóta nem is motorozik?
Gondolod hogy Amikát ilyen csúnyán becézném?
Nálunk Berettyóújfaluban van egy csapágybolt ahonan veszük a szimeringeket!Rendes mezei szimering és nem sokkal birja rosszabul mint a gyári szimeringek!
nyeremény?
szép az NSR-ed!Barátnömnek is ilyen volt csak elszált vele egy kanyarban! De semmi komoly baja nem lett szegénynek, szal szerencséje volt!
Pedig már kezdtem azt hinni, h Bonyolult Nyelvtani Feladat
kösziiiiiii
Bolyhos nyuszi fül.
azmiaz
vagy motorarzenal a nyíl utcán, ott is tudnak sztem neked adni és ők is elég olcsók
Az se a következő párszáz évben lesz.
Jaj te kis BNYF hát te tudol olyat is? Na jól van majd holnap folyt. köv. Szia.
jobb lenne ha valami csajszi azért hívna, hogy Ő érkezett meg hozzád
Mint régebben is írtam, Yamaha Máthé. Én mindig mindent tőlük veszek, olcsók, segítőkészek, stb stb. Pont 2 perce hívott a csajszi, hogy megérkezett a tükörtartó konzolom.
kettesben hagylak titeket hajrá BNYF Szkárcsikám

szaladok... mert még ma főznöm is kell

Ja amúgy nem tudja valaki,h itt Debben hol lehet venni telószimwringet meg telóolajat jóárasítva