Móricka osztályában a tanítónéni megkérdezi a gyerekeket kinek mivel foglalkozik az apukája.
Szinte az összes foglalkozás elhangzik de Móricka csak csendben űl a padban.
Megkérdezi őt is a tanárnéni:
-Móricka,apukád mivel foglalkozik?
-Egy egzotikus bárban táncol férfiaknak,leveszi az összes ruháját a buzik előtt.Ha olyan a kuncsaft egy sikátorban ki is elégíti őket,néha seggbe is dugják..
A tanárnéni kiviszi Mórickát a teremből és megkérdezi:
-Apukád tényleg ebből tartja el a családot?
-Áááá dehogy:szakminiszter a Bajnai kormányban de ezt olyan ciki lett volna mindenki előtt elmondani..
Db-ben az oláh gabin a sportcsarnokban is volt és rengetegen voltak..Nem gyenge beszédet tartott a haverjaim szerint.Menni akartam én is de nem tudtam ott lenni..
Jó ez,jó ez de én már megkaptam az arcomba,hogy inkább motorozzunk és ne politizáljunk..
Ezért itt van két politikamentes klipp: Sw-wolfe der meere Sw-88
Természetesen ezek a klippek nem tükrözik a nézeteimet csak az internet által adott szólásszabadsággal élve linkelem ezt be ide...Természetesen...
Ha jó a kedved, üsd a tenyered!
Ha köztünk vagy és jó a kedved,
másoknak is mutasd ezt meg!
Szinte az összes foglalkozás elhangzik de Móricka csak csendben űl a padban.
Megkérdezi őt is a tanárnéni:
-Móricka,apukád mivel foglalkozik?
-Egy egzotikus bárban táncol férfiaknak,leveszi az összes ruháját a buzik előtt.Ha olyan a kuncsaft egy sikátorban ki is elégíti őket,néha seggbe is dugják..
A tanárnéni kiviszi Mórickát a teremből és megkérdezi:
-Apukád tényleg ebből tartja el a családot?
-Áááá dehogy:szakminiszter a Bajnai kormányban de ezt olyan ciki lett volna mindenki előtt elmondani..