Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Móricka osztályában a tanítónéni megkérdezi a gyerekeket kinek mivel foglalkozik az apukája.
Szinte az összes foglalkozás elhangzik de Móricka csak csendben űl a padban.
Megkérdezi őt is a tanárnéni:
-Móricka,apukád mivel foglalkozik?
-Egy egzotikus bárban táncol férfiaknak,leveszi az összes ruháját a buzik előtt.Ha olyan a kuncsaft egy sikátorban ki is elégíti őket,néha seggbe is dugják..
A tanárnéni kiviszi Mórickát a teremből és megkérdezi:
-Apukád tényleg ebből tartja el a családot?
-Áááá dehogy:szakminiszter a Bajnai kormányban de ezt olyan ciki lett volna mindenki előtt elmondani..
juj... hazudtam...
van belőle fekete is, de azt nem szeressük
nem inkább rózsaszines
fekete?
ááá megvan.... barkóbázzunk....

gondoltam....
no de akkor ne politizáljunk....

valakinek valami értelmes ötlet ?
ha vmelyik reggel majd korábban jövök megnézem az oldalukon... biztos fenn van/lesz
Db-ben az oláh gabin a sportcsarnokban is volt és rengetegen voltak..Nem gyenge beszédet tartott a haverjaim szerint.Menni akartam én is de nem tudtam ott lenni..
szerintem sem vészes...
még Vonás plakátom is van múltkor volt újvároson, sajnos nem tudtunk menni, szívesen meghallgattam volna
Nem volt az olyan vészes..Persze azért azt is megértem akinek herótja van a mostani politikától..
ott a pont
na irány Debrecen
majd én is megkapom az arcomba
süt a nap, nehogy szomorú légy
ez lehetne százszor is rosszabb,
hisz az bolond, aki most,
hogy ragyog az ég mégis áldozat
szivesen motoroznánk ha 10 fokkal több lenne
Jó ez,jó ez de én már megkaptam az arcomba,hogy inkább motorozzunk és ne politizáljunk..
Ezért itt van két politikamentes klipp:
Sw-wolfe der meere
Sw-88
Természetesen ezek a klippek nem tükrözik a nézeteimet csak az internet által adott szólásszabadsággal élve linkelem ezt be ide...Természetesen...
mi ez a ööm , bódottá?
Ha jó a kedved, üsd a tenyered!
Ha köztünk vagy és jó a kedved,
másoknak is mutasd ezt meg!
persze-persze ... fapofa-fapofa csak koncentráció kérdése
aki meg lát az meg gondol 1et mien vicces munkát csinálsz te h. ott röhögsz magadban
a nevetés gyógyít,egészséges..

(hallkan megjegyezném: a titkárságon ülök és iktatok fapofával, közben meg szétröhögöm az agyam)