Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova mennél máááá sehova...
Nem is neked,,,,,
Megyek akkor alvadni
Nem nagyon megy a csevej ma.
Jah, azt nekem nem kell érezni.
arra a válasz
Há nézd meg az előzménytet
Mi az az érzés?
Jocókah vegyél fel msn-re ricsiberki@hotmail.com és meg beszéljük !
Ahogy érzed....
Szevasztok
Na egy kis humor a mai napra.

A rendőr vizsgázni megy . bemegy a terembe szembe áll a vizsgáztatókkal és bemutatkozik.Zsiga vagyok de kérem legyünk gyorsak.Rendben van Zsiga mielőtt elkezdjük kérem a VEZETÉK nevét megmondja? Persze KÁBEL.

A rendőr szomorúan sétál az utcán.
- Veled meg mi van? - kérdezi a barátja.
- A feleségemet kórházba vitték, valami gond van a méhével.
- És melyik osztályra került?
- Azt hiszem a méhészetre.

Rendőr megy az úton. Találkozik az egyik barátjával. Az kérdezi:
- Mi az a kezedben?
- Oklevél. Matek versenyen voltam.
- És jó lett?
- Képzelheted a 6*5-t kellett kiszámolnom. Sajnos csak 1 órám volt rá, de 23-mal így is a 3. lettem.
miylen motorod van? megyünk majd "kisebb" túrákra haverokkal....sokan vagyunk...írj le egy msn címet és megbeszélhetünk egy szezonnyitó motorozást....
Sziasztok debrecenben van olyan hogy kismotorosok össze gyülnek és mennek motorozni? ha igen szoljatok köszönöm és bocsi hogy bele szólok még a nagyok doglába :D
Tetszene,tetszene és néztem is csak míg ez el nem megy addig nincs értelme nézelődni..Meg lehet néznék valami v2-tőt inkább..
Balu he ha magadhoz tértél......egy ilyen nem tetszene.....
Jó reggelt mintha szállingózna valami...
Jaúúú reggelt!
Külömben szép időnk van
Asszem kicsit berúgtam..
Nem gatya...Dzseki..
Nem,csak vannak cuccok amiket nem használok és meguntam rakosgatni őket,Ilyen a Spidi gatya és a B-star kabát is..
hat ertem en....am imadom a gepet.....nincs az a penz ami miatt megvalnek tole ha kicsit nyomatekosabb lenne meg a vege tobb lenne.....am egy thundercatre cserelnem!
Köszi.
Tudom és ez még a jobbik eset, sok sikert a cseréhez!
Hello
Igen sajnos így van. Szerencsére még nem muszájból árulom csak visszajött megint a supermoto láz.