A rendőr vizsgázni megy . bemegy a terembe szembe áll a vizsgáztatókkal és bemutatkozik.Zsiga vagyok de kérem legyünk gyorsak.Rendben van Zsiga mielőtt elkezdjük kérem a VEZETÉK nevét megmondja? Persze KÁBEL.
A rendőr szomorúan sétál az utcán.
- Veled meg mi van? - kérdezi a barátja.
- A feleségemet kórházba vitték, valami gond van a méhével.
- És melyik osztályra került?
- Azt hiszem a méhészetre.
Rendőr megy az úton. Találkozik az egyik barátjával. Az kérdezi:
- Mi az a kezedben?
- Oklevél. Matek versenyen voltam.
- És jó lett?
- Képzelheted a 6*5-t kellett kiszámolnom. Sajnos csak 1 órám volt rá, de 23-mal így is a 3. lettem.
Sziasztok debrecenben van olyan hogy kismotorosok össze gyülnek és mennek motorozni? ha igen szoljatok köszönöm és bocsi hogy bele szólok még a nagyok doglába :D
hat ertem en....am imadom a gepet.....nincs az a penz ami miatt megvalnek tole ha kicsit nyomatekosabb lenne meg a vege tobb lenne.....am egy thundercatre cserelnem!
Na egy kis humor a mai napra.
A rendőr vizsgázni megy . bemegy a terembe szembe áll a vizsgáztatókkal és bemutatkozik.Zsiga vagyok de kérem legyünk gyorsak.Rendben van Zsiga mielőtt elkezdjük kérem a VEZETÉK nevét megmondja? Persze KÁBEL.
A rendőr szomorúan sétál az utcán.
- Veled meg mi van? - kérdezi a barátja.
- A feleségemet kórházba vitték, valami gond van a méhével.
- És melyik osztályra került?
- Azt hiszem a méhészetre.
Rendőr megy az úton. Találkozik az egyik barátjával. Az kérdezi:
- Mi az a kezedben?
- Oklevél. Matek versenyen voltam.
- És jó lett?
- Képzelheted a 6*5-t kellett kiszámolnom. Sajnos csak 1 órám volt rá, de 23-mal így is a 3. lettem.
Külömben szép időnk van
Igen sajnos így van. Szerencsére még nem muszájból árulom csak visszajött megint a supermoto láz.