Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De nem is irkálok mert jön emberünk és megmondja,hogy addig ne sírjon senki sem míg van mit ennie
szerdán megint megyek Szoboszlóra ugyhogy jol nyisd ki a szemeid hátha észreveszel
Nem tudom..Sohasem szartam le talán lehet azért mert sohasem volt zsíros melóm.Engem zavar a szegény embert az ág is húzza dolog..Persze elhiszem,hogy aki ennyit keres nem agyal az ilyesmin.
Még szerencse, h el mertek indulni vele. Monnyuk ha kivárjátok, míg pont hátulról fuj a szél , akkor sanszos hogy odaértek vele.
Vége már az idilli szocializmusnak. Ha volna zsíros melód, hidd el pont úgy leszarnád Te is, h egy takaritónő v egy kőmüvessegéd mennyit keres. Oldja meg magának és ossza be.
ne bántsd szegény trabit... nagyon jo kis trabi csak néha adja meg magát...már nagyon öreg...de szeressük...
Mondom, a Nagyhegyes-Hszob-Debi háromszöget megteszem minden nap többször, mert ezeken a helyeken szokok melózni.
Látod, ha észreveszem , h le vagy robbanva, elhúztam volna a trabidat a közeli bontóba, ahol egy fainabbat intéztem volna helyette.
Pont ez lenne a lényeg,hogy ne annak érje már meg a dolog aki amúgy is keveset keres és a fasznak a másik oldalán van..Miért kell nekünk mindíg azt nyomni aki már amúgy is előnyben van a magasabb fizetés végett..A kutya is odaszarik alapon?
de igenis ott voltam még tanuim is vannak sőt fényképekkel tudom bizonyitani h lerobbantunk egy kék trabival Debrecenbe a pennyinél..

amugy meg honnan láttál volna?
Aki keveset keres, annak az az ezres ugyis mindegy.
Semmi hacsak nem az,hogy ezzel megint az lett leszopatva aki keveset keres..
Honnan hallottad?
Nem is voltál Szoboszlón, én viszont ott melózgattam , láttam volna ,ha ott vagy.
Az ilyen köztisztviselőknek, vállalati középvezetőknek, mérnököknek a bruttója 3kiló fölött van. Mi ezen olyan meglepő?
sziasztok ! hallotam jo volt a metál farsang! én tegnap érkeztem Hajdúszobszlóról! volt pár ismi ott!
na puszancs...
E!

A diablóra felrakták a shellschock 2-tőt..Fasza kis vietnami fps egy kis zombis körítéssel..Tőcsed majd le
Kinek van manapság bruttó 250-300ezer forintos jövedelme?
Érdekes cikk arról kinek jó a jövedelmek szuperbruttósítása..
"A munkavállalók többsége számára kedvező az új rendszer, igazán csak a magas jövedelmet bevallók nem járnak jól. A minimálbérre bejelentett munkavállalók bére nagyjából ezer forinttal gyarapszik majd havonta, a változás azonban a 250-300 ezer forintos keresetű alkalmazottak számára lesz a legkedvezőbb. A bruttó havi 1 millió bérezésű munkavállalóknak azonban a szuperbruttósítás hatására csökkent a nettó jövedelmük. Sokan megfeledkeztek róla vagy nem tettek nyilatkozatot arról, hogy kérik az adójóváírást, ezért csökkent a nettó jövedelmük."
Az a fasza, az enyém már egyedűl van, uh nincs sok bajság vele.
multkor tömegverekedést rendeztek az agysejtjeim mind a ketten
Ne sokat hagyjál, mert csak a baj van azokkal is
holnap jelentkezem ha marad agysejtem
Bye! add be neki a kúpot