Nem tudom..Sohasem szartam le talán lehet azért mert sohasem volt zsíros melóm.Engem zavar a szegény embert az ág is húzza dolog..Persze elhiszem,hogy aki ennyit keres nem agyal az ilyesmin.
Vége már az idilli szocializmusnak. Ha volna zsíros melód, hidd el pont úgy leszarnád Te is, h egy takaritónő v egy kőmüvessegéd mennyit keres. Oldja meg magának és ossza be.
Mondom, a Nagyhegyes-Hszob-Debi háromszöget megteszem minden nap többször, mert ezeken a helyeken szokok melózni.
Látod, ha észreveszem , h le vagy robbanva, elhúztam volna a trabidat a közeli bontóba, ahol egy fainabbat intéztem volna helyette.
Pont ez lenne a lényeg,hogy ne annak érje már meg a dolog aki amúgy is keveset keres és a fasznak a másik oldalán van..Miért kell nekünk mindíg azt nyomni aki már amúgy is előnyben van a magasabb fizetés végett..A kutya is odaszarik alapon?
Érdekes cikk arról kinek jó a jövedelmek szuperbruttósítása..
"A munkavállalók többsége számára kedvező az új rendszer, igazán csak a magas jövedelmet bevallók nem járnak jól. A minimálbérre bejelentett munkavállalók bére nagyjából ezer forinttal gyarapszik majd havonta, a változás azonban a 250-300 ezer forintos keresetű alkalmazottak számára lesz a legkedvezőbb. A bruttó havi 1 millió bérezésű munkavállalóknak azonban a szuperbruttósítás hatására csökkent a nettó jövedelmük. Sokan megfeledkeztek róla vagy nem tettek nyilatkozatot arról, hogy kérik az adójóváírást, ezért csökkent a nettó jövedelmük."
Látod, ha észreveszem , h le vagy robbanva, elhúztam volna a trabidat a közeli bontóba, ahol egy fainabbat intéztem volna helyette.
amugy meg honnan láttál volna?
Nem is voltál Szoboszlón, én viszont ott melózgattam , láttam volna ,ha ott vagy.
na puszancs...
A diablóra felrakták a shellschock 2-tőt..Fasza kis vietnami fps egy kis zombis körítéssel..Tőcsed majd le
"A munkavállalók többsége számára kedvező az új rendszer, igazán csak a magas jövedelmet bevallók nem járnak jól. A minimálbérre bejelentett munkavállalók bére nagyjából ezer forinttal gyarapszik majd havonta, a változás azonban a 250-300 ezer forintos keresetű alkalmazottak számára lesz a legkedvezőbb. A bruttó havi 1 millió bérezésű munkavállalóknak azonban a szuperbruttósítás hatására csökkent a nettó jövedelmük. Sokan megfeledkeztek róla vagy nem tettek nyilatkozatot arról, hogy kérik az adójóváírást, ezért csökkent a nettó jövedelmük."