Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

má mindenkinek kipróbálod a motorját
bár nem emléxem hogy a multkor én odaadtam?
reggelt
a nap fenn van, csak nem látni
reggelt
ne is mondjad megfeküdtem 11-kor, utánna meg egész éjszaka motoroztam Gyiki 750-ével

Gézukámnak ultimátumot adok.... ha nem engedi az igazat megy a tűzre , úgyis a héten megkapom a másikat
hátha azzal nem szopok ennyit
Áhh, fiatal vagy vazze, birod.
Nekem is becsúszott egy jó kis testhezálló meló mára, de csak vakarózom,nincs kedvem csinálni ebben a hidegben.
Hátha feljön a napocska?
óóó ez má a 2. műszak
Reggeltet!
Még aztán be vagy indulva itt ződhajnalban
jóreggelt!
Csókolom kemíny Szimógörl Néni!
reggelt
Háj Gyíkarc01!
A Zemplén túra biztosabb lenne, gyertek gyertek számítunk rátok!
Nem mi még nem találkoztunk én akkor nem voltam ott
na jóccakát
Akkor hajrááá....
Azon vagyok..
lehetne már jó idő végre, hó meg sár nélküli 10 fok minimum ien fagyos időben nem nagyon tudok menni sehova ezzel a gummával sok pénzem lenne nekiállnék megszegelném
Nem voltunk mi sehol, a lakatosmesterséggel próbálkoztunk a garázsban, meg a pitbájtopikban bandáztunk, végén meg lekéstük a jégmotorversenyt
tényleg, most voltatok kint? nagyon csend volt itt a fórumon....
elhiszem, nekem meg nem igen lesz más a közeljövőben szóval hasznát tudom venni még használtan is
Amiben a hajlíkonyak tíblábolnak
Jól van,nincs semmi baja , csak ki kell mosni, majd magammalviszem, nem lesz mostanság déerzém.
óó, nagyon szépen megköszönöm ha nekem adod majd 1 tankizás alkalmával átveszem akkor , de nem ám úgy mint jocóka a csimmákat
Na jól van.... aki a kicsit nem becsüli lopjon nagyobbat
Az nagy lóvé ám..
Háj
Találtam ma egy déerzébe való használt légszűrőszivacsot a garázsban, ha nem haragszol meg érte, akkor neked adom.
. .