Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mindig vagy
Én itt vagyok E.
valami bolyhos nyuszifül van ? vagy nincs? mert megyek vagyis jöttem
Óhh, honnan tudhatnám, h mit kitől lehetne beokositani. Csak most itt megláttam ,h befecskendezésről volt nagyba szó
ménem szótál? attam vóna lövőszerkentyűt....
níígyed hogy csépeli egyik a másikat
Megvan. Maj' ha arrajárok , rázom a kolompot!
meg ... 70-310 az eleje
na offolok lassan mert munkakezdés van
neked írtam, csak tovább folytattam a gondolatomat
Jóvan, majd befütyülök, mer' a telószámodat már elhagytam
oké, köszönöm a segítséget, ha úgy nem fog menni, kipróbálom ezt a megoldást is
Jól elbeszégecc magaddal.
na neeeeeeee szopasááááááá
de van, egy S-betű
patikába szerintem nem kapsz
hát figyelj... ma 17:00-tól otthon vagyok, majd beordítassz, vagy dudálsz mert csengő az nincs, aztán megnézed, hogy jó-e, kell-e
Tőlem.

De eszembe jutott egy másik lehetséges bajforrás. Ha jól emléxem nincs simson matrica a tankodon. Lehet hogy az előző tulajnál elromlott és nem volt pénze pótolni. Ha pedig a simson matrica elromlik, vagy nincs is akkor már eleve nem úgy kapja az üzemanyagot ahogy kéne.
Akkor te jóljártál
na megtömött a fogorvos de nem olyan értelemben, nehogy félre értsétek na jó mentem suliba be aztán meló 6ig
Ha előtte is indult, akkor a levegő és benzinszint csavarokhoz nem kellene nyúlni. Az lehet a hiba, hogy megszívta magát..... gyergya ki... ujjal félig befogni a gyergya nyílást és kézzel a berugókart 4-5 lenyomni... a hengert kiszellőztetni.... gyergyát megtörölgetni+ drótkefe.... ha szükséges akkor kiégetni gázon.
Ha hideg helyen állt, akkor ildomos indítás előtt kicsit megmelegíteni hajszárítóval a hengert és a karbi környékét.... nekem nagymotornál is bevált.
Sok sikert a kísérletezéshez.
Egy is elég és olyan kéne , hogy beleférjen egy féldeci fékfolyadék, a csőre pedig 5-6 mm átmérőjü.
Kérdezősködtem már patikákba, de nem tuttak adni, meg húzgálták a szájukat, bittos aszitték, h be akarom lőni magam.
egyébként az első gondolatom nekem is ez volt
kapd beee
amúgy:
Jobb reggelt.

Hát szerintem egyértelmű a baj forrása, a hipersűritő kondenz fluxinátor kiegyenlitő része már kondiálisan nem fluxinál. Egyértelmű jel, hogy tolásra sem indul be.
most "vettem" a táskámba 10-10 db. 2ml, 5ml, meg 10ml-t
melyik kell? és mennyi?