Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Ami ezt fordítsd le. 2Pac-hit em up Jajjj még mikor szakközépbe jártam elvittem a kinyomtatott szöveget angol tanáromnak, hogy fordítsa le, majd 2 mondat után ezt mondta. "Karcsi ne haragudj de ezt nem fordítom le. És ha teheted hallgass más zenét" Még most is könnyezve röhögök ha az arca eszembe jut.
Közös műszakiztatás esetleg?
Nem szoktátok ilyenre hordani?
Nem volt kedvem végig írni olyan hosszú. De gondolom tudod mi jaz

megsemrem kérdeni miazaa BNYF
Egy olajcsere, szűrőcsere, szelephézagellenörzéshez nem kell műszer, viszont legalább normális szerelőjük van. Ez is eredmény manapság.
Jóvan akkor, mostmár ha elvolvad egy kicsit ez a hó, rámegyek a témára.
megmondom őszintén én szervizre nemtudom bevigyem e a speedline-ba, mikor egy rossz műszerük sincs hozzá, nagyon berhelni meg nemkéne....
izével beszéltem, Taki-val a mult héten ő azt mondta állítólag már megvan neki, csak tudnám akkor mír nem szólt
Háj!
Te meg tucc vmit O Józsiró, megvette már azt a régenigért axon-t?
Még a speedline csak haggyán, a többi szervizben montak olyan számot , h leseggeltem, egyedül Aszalóspapa lenne megfizethető, de nálla 2-3 héttel előre be kell jelentkezni, meg egy kicsit messze is van.
Szia BNYF.
akkor jó azt hittem csak szakmai ártalom

úgy látom nem akar jönni a tavasz... hazamentem lapátolhattam
Mormoták-Medvék 1:0
jóreggelt! az lehet, mert kicsit begvagyok fázva
me biztos a pitbike helyett azt írtad be hogy: "bitbájt"
Értem és köszönöm is. Addig még van idő mert áprilisban jár le.Előtte még a telj adót kell kicsengetni na és a szörvízt megbeszélni a kawában..Biztos vastagon fog majd ott is a ceruza..
Nem is azért csak segíteni akartam
Oksa,koketálunk majd még addig ez ügyben..Mondjuk különösebben nem tartok tőle,mert a kipufogó ami sarkalatos pontja a dolognak de az meg elvileg e bötűs a szűkítővel..
Na hát ide hordom én is van ismim
Mondom elviszem 2-3 órán belül friss műszakival viszem számlástúl az enyémet is viszem májusba
"Az itt feltüntetett árak a Közlekedési hatóság alapdíjai, erre a műszaki vizsgálóállomások plusz költséget számolnak (műszerhasználat, előzetes állapotfelmérés és egyéb címszavak alatt), Ennek az összegnek nagy részét a közlekedési felügyelet kapja meg. A fennmaradó "haszonból" a kijelölt műszaki vizsgálóállomások nem tudnák fenntartani magukat. Ezért szükséges egyéb díjak felszámolás. Cserébe az ügyfél egy jól átvizsgált, biztonságos gépjárművet kap vissza.

Azért, hogy a kijelölt vizsgálóállomások fenn tudjanak maradni, ezért a közlekedési hatóság nem tette szabott árassá a vizsgáztatást, tehát minden vizsgáló állomás saját maga szabja árait!"
Nem tom..Apám a belkert mondta,hogy ott kicsit drágább viszont biztosan átmegy..
9400ft még úgy ahogy elviselhető. Na jó nem.
Na majd kiderül. Nekem mondjuk augusztus végén kéne vinni, bár addig lehet meg sem lesz a gép.