Na Ami ezt fordítsd le. 2Pac-hit em up Jajjj még mikor szakközépbe jártam elvittem a kinyomtatott szöveget angol tanáromnak, hogy fordítsa le, majd 2 mondat után ezt mondta. "Karcsi ne haragudj de ezt nem fordítom le. És ha teheted hallgass más zenét" Még most is könnyezve röhögök ha az arca eszembe jut.
Még a speedline csak haggyán, a többi szervizben montak olyan számot , h leseggeltem, egyedül Aszalóspapa lenne megfizethető, de nálla 2-3 héttel előre be kell jelentkezni, meg egy kicsit messze is van.
Értem és köszönöm is. Addig még van idő mert áprilisban jár le.Előtte még a telj adót kell kicsengetni na és a szörvízt megbeszélni a kawában..Biztos vastagon fog majd ott is a ceruza..
Oksa,koketálunk majd még addig ez ügyben..Mondjuk különösebben nem tartok tőle,mert a kipufogó ami sarkalatos pontja a dolognak de az meg elvileg e bötűs a szűkítővel..
"Az itt feltüntetett árak a Közlekedési hatóság alapdíjai, erre a műszaki vizsgálóállomások plusz költséget számolnak (műszerhasználat, előzetes állapotfelmérés és egyéb címszavak alatt), Ennek az összegnek nagy részét a közlekedési felügyelet kapja meg. A fennmaradó "haszonból" a kijelölt műszaki vizsgálóállomások nem tudnák fenntartani magukat. Ezért szükséges egyéb díjak felszámolás. Cserébe az ügyfél egy jól átvizsgált, biztonságos gépjárművet kap vissza.
Azért, hogy a kijelölt vizsgálóállomások fenn tudjanak maradni, ezért a közlekedési hatóság nem tette szabott árassá a vizsgáztatást, tehát minden vizsgáló állomás saját maga szabja árait!"
Nem szoktátok ilyenre hordani?
megsemrem kérdeni miazaa BNYF
Te meg tucc vmit O Józsiró, megvette már azt a régenigért axon-t?
úgy látom nem akar jönni a tavasz... hazamentem lapátolhattam
Mormoták-Medvék 1:0
Azért, hogy a kijelölt vizsgálóállomások fenn tudjanak maradni, ezért a közlekedési hatóság nem tette szabott árassá a vizsgáztatást, tehát minden vizsgáló állomás saját maga szabja árait!"