Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na elűl a légtoroknál van kicsávár ?eltekergetted?http://img.beta.expressz.hu/03...
tudom és tudom de azért
"most komolyan, vagy nem"-et arra írtam, hogy értelmes ötleteket adjon
értem én a viccet, csak nem szeretem meghát :
velem együtt nevess, ne rajtam
másik meg, a szimó nem vizhűtéses hanem léghűtéses és abban nincsen víz! jegyzetelj, jó ha tudod
nincs is a hátsó lámpába szimering, ne higgy neki.... szimering forgó tengelyeknél szokott előfordulni tömtés céljából
szeretettel várom távsegítségre a nagy Simson-osokat ... jöjjenek és mondják meg!
na... most komolyan, vagy nem?!?! nem ér szivatni a kezdő motorost
nekem is ez a szám jutott eszembe azért írtam így
Szerintem a hátsólámpa szimering vagy a hűtővíz romlott el benne
igen, ha eltekergette az gáz... mert azzzal kell állítani.... nekem nem volt szimóm, de általában van külön csavar a levegőnek meg külön a benzinnek is, majd a nagy szimósok megmondják
hát a takarítónénik már csak ilyenek....
az orvosokról nem is beszélve
elöbb megint mentem fogorvoshoz 7 órára mivel az volt kiirva akkkor nyit, odamegyek sehun senki csa ka takaírító-NŐŐŐŐŐÖÖÖ és felvilágosított h. igaz h. 7re van kiirva de csak 8ra jön a fogdoki én meg ott fagyoskodtam 20 percet... és mingyá mehetek vissza 8ra....
reggelt
a karbit Ő tekergette valami kis csavarhúzóval... két helyen is
a levegő-benzin arányt is ott állítom? vagy aztat hol?

de azért gondolom nagy baja nincs, vagy igen?!?
szia, lehet állítani kell a benzin levegő arányon, az is lehet baj.... főleg h. takarítottad a karbit, lehet eltekerted
Elsősorban és mindenekelőtt szerintem az a legfontosabb hogy elrakd a kis baltát majd a nagyot ezek után meg a gyufát
jut eszembe ha már itt vagytok egy páran:

tegnap gondoltam beröffentem Gézukámat, hadd pörögjön a friss benzinnel... beröffent, de utánna leállt az istennek is rugdostam, de csak "habülülü-habülülü" volt
kitisztítottam a karburátort (mondjuk tiszta volt, de azért megfújkáltam), megkapta az új gyertyát (igaz még a régivel is volt szikra), de semmi
igaz a berugó kar kicsit akad, de még ha "futottam vele" akkor se indult be, valahogy nem akarja elkapni a "tuti-tuti-tutit"

valakinek valami értelmes ötlet, mielőtt a háziuram nekiáll a kisbaltával
reggelt!
nyitom máá nyitom máá
jóreggelt
város széli puhányok, nyavajások, ha gyötör a láz,
fületek nyissátok gyorsan, hallgassátok,
amit most néktek hallgassátok, amit most néktek elmesél a
ho-ho-ho nagy .... ööö