Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁ megyünk ovi , bolt meg ilyenek
Egy olyan fecskendőt vehetnél nekem is ,ha nem veszik észre, mert féklégtelenitésnél gyakran kéne.
ok
nekem csak ilyen "pit"-jeim vannak
Igen csináld ez csak azér fontos mer a simóba keverék kell a pitbe meg tiszta benzin:bocs
Értem, akkor addig még lehet héderelni.
na fasza.... azt hitte pittem van

akkor most csináljam azt amit mondtál, vagy nem ?!?
Tsááááá 14:00 -re megyek
Teljesen fasza mind a kettő ,benzintm meg ha simód van akkor keveréket rakjál bele .én egy kicsit félre értettem valamit azt hittem hogy pitbikéd van mer a karbi amit küldtem azokon van ilyen de simónál is így van minden
Háj! Te meg ujfent nem dolgozol?
Én se
Gyááááááááááá Jaúúúúúregggggeltet!
juj... ööö... sima benzint, vagy ami be van keverve ?
ööö... értem! akkor lopok haza fecskendőt a rendelőből
szerintem egy 10ml, vagy 5ml fecsi megteszi
FONTOS NAGYON ! Ha a "direkt befecskendezés" alkalmazod túl sok koszt homokot meg ap. kavicsot ne mos bele a hengerbe mer azok nem kennek valami faszán.Ha van fecskendőd vagy benzincsöved avvalllll próbálkozz!
ühüm értem
köszönöm a segítséget
nem látom a számot az oldalán na majd otthon megnézem
Ennek is lehet jele mert ha nincs mit égetni akkor ott nem is fog égni semmi má mint a hengerbe.
fogas kérdés asszem igen de nem vagyok benne biztos szerintem igen
na kinyomtattam a hozzászólásod hazamegyek oszt szószerint kipróbálom, hátha
és hogy "futottam vele" és akkor sem röffent, az is ennek a jele, vagy az másnak ?

annyira hogy már el is romlott, pedig alig mentem vele persze köcsög Murphy törvénye szerint mikor megvettük pöcc-röff, csak úgy száguldott, most meg pff...
egyébként igy néz ki a karbi mint a képen?
Nincs jobb mint 1 ringyó? há dehogynem . 2 ringyó
Űha ez akkor egy kicsit nehezebb lesz, no nem baj ezzel szabályzod hogy mennyi craftot kapjon alapjáraton ha betekerted csontra akkor semmit nem kap, ha pedig nem akkor ömlik bele a cucc .ezt megtudod nézni ha kitekered a gyertyát és egy kis penszint petyegtetsz a hengerbe majd vissza a gyertya ,és gyújtod a motort.Ha beindul akkor a csavaron tekerjéééé kifele 1-1 menetet mindaddig mig be nem indul rúgásra .ha beindul még nem biztos hogy tökéletes lesz de már egy jó jel .
na mentem vissza fogdokihoz, de ha most meg azt mondják mégse lesz ma akkor vkit megölök
asszem