Maj én megőrzöm az erőnlétet úgy, h kivágok ma 5-6db 20m magas akácfát, meg össze is darabolom, aszt még hasznom is lesz belőlle. Futnom meg úgyis muszály, mikor a kocsmától hazáig kergetnek a kutyák, a végén alig birok a keretés tetején beugrani
igen, múltkor a tied volt
kipróbálom én cak adjátok ide ... Ő ideadta, aztán visszavittem neki a garázshoz éppen kinn volt, pakolgatta a kicsit, meg a kocsit
Étem, nem aprózod el , egyből hétötvenes
Ne keseredj el, vmi párszázpézes alkatrész kellhet bele, meg egy kis idő vele foglalkozni.
Hétvégén csinálom Norbinak a pitszállitót, aszt ha má ugyis termelésre fogtam magam, beröffentem azt a Gejzát is , ha addig nem sikerül.
Rákészülődök, erre mongyák, h ráérek 11re menni
Nah mind1 , megyek akkor fél1re, mer' itt mindenki 1re hülyébb
Természetesen,cuccok nélkűl nehéz lenne így kinézni..Marad az erőnlét megörzése és az állóképesség fokozása..
Edzéshez-futáshoz ez kell..Metálra nem tudok edződni..
miez az új stílus? tán rosszat álmodtál?
szóval valami párszázas ajánlat kellene neki
kipróbálom én cak adjátok ide ... Ő ideadta, aztán visszavittem neki a garázshoz éppen kinn volt, pakolgatta a kicsit, meg a kocsit
Ne keseredj el, vmi párszázpézes alkatrész kellhet bele, meg egy kis idő vele foglalkozni.
Hétvégén csinálom Norbinak a pitszállitót, aszt ha má ugyis termelésre fogtam magam, beröffentem azt a Gejzát is , ha addig nem sikerül.