Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg ha lenne pénzem simán nem adnám el
Lenne pénzem én simán megvenném!
te is emelgeted a vasakat?
fűteni. vegyestuzelesu kazanba.
valakinek zsíruj nitro bukó részletek az adatlapon
Má' ugynézki, h eladtam ott Szepesen tüzifának, mert majdnem az összes lábonszáradt fa. Neked minek kellett volna?
Na meg hétvégenként ott van a pitezés, az is jól kiveszi az erőt a parasztból
abbol a fabol jutna nekem is?
Maj én megőrzöm az erőnlétet úgy, h kivágok ma 5-6db 20m magas akácfát, meg össze is darabolom, aszt még hasznom is lesz belőlle. Futnom meg úgyis muszály, mikor a kocsmától hazáig kergetnek a kutyák, a végén alig birok a keretés tetején beugrani
.helyes.
Hááá, fa**omba
Rákészülődök, erre mongyák, h ráérek 11re menni
Nah mind1 , megyek akkor fél1re, mer' itt mindenki 1re hülyébb
Szeva!
Természetesen,cuccok nélkűl nehéz lenne így kinézni..Marad az erőnlét megörzése és az állóképesség fokozása..
hali. lassan annyit edzel, hogy igy fogsz kinezni
E!
Edzéshez-futáshoz ez kell..Metálra nem tudok edződni..
Jó reggelt, sziasztok.
szaisztok!
meglesz, meglesz Z nagyúr! Ne aggódjon
Jólvan, mennem kell dógozóba. Ne csináljatok semmi rosszat, irjatok sok hsz-t, mire megjövök meglegyen a 27K.! Majd rátok nézek .
vagy kutyaszállító eszköz
óóó E
miez az új stílus? tán rosszat álmodtál?
Jó, ha vhogy mégse jön össze, akkor csinálok belőlle neked kisszekeret, falun jóljön az ilyesmi,( falopás, trágyahordás, etc ) ,
oké majd csörrentelek, ha addigra nem megyünk neki a kisbaltával

szóval valami párszázas ajánlat kellene neki
igen, múltkor a tied volt
kipróbálom én cak adjátok ide ... Ő ideadta, aztán visszavittem neki a garázshoz éppen kinn volt, pakolgatta a kicsit, meg a kocsit
Étem, nem aprózod el , egyből hétötvenes
Ne keseredj el, vmi párszázpézes alkatrész kellhet bele, meg egy kis idő vele foglalkozni.
Hétvégén csinálom Norbinak a pitszállitót, aszt ha má ugyis termelésre fogtam magam, beröffentem azt a Gejzát is , ha addig nem sikerül.