akkor kicseréltetem...de viszont most nem volt olyan 2T váltóolaj..a pénzt vissza adják ha megvan a blokk és bontatlan? vagy ha lesz 2T váltóolaj akkor érdemesebb kicseréltetni?
Ezt magyarázom már mióta, hogy sokan ilyet használnak és bevált módszer. Ezeket itt sportmotoron is olvastam. De ha te attól megnyugszol, vidd vissza, kérd el a pénzt és rendelj olajat netről. olajshop.hu-ról vagy bárhonnan tudsz és akkor mászkálnod sem kell.
nyilván nem át akarták baszni, de szerinted miért csinálnak 2t motorokhot más váltóolajat?
az meg hogy a fórumon ki milyet használ nem biztos ,hogy azt jelenti ,hogy jó is bele.
én tudom, hogy nem ugyan az..
bementem, a váltó olajjal kezdtem és mondta hogy nincsen 2T de sokan visznek ezt a fajta olajat 2T motorokhoz mert tökéletes bele...
Itt az oldalon is írták több helyen is, hogy 125-ös endurókba ilyen olajat használnak. Ha másnak bevált szerintem neked sem lesz gond, mellesleg a Yamaháék nem hinném, hogy direkt ki akarnak baszni veled.
az meg hogy a fórumon ki milyet használ nem biztos ,hogy azt jelenti ,hogy jó is bele.
bementem, a váltó olajjal kezdtem és mondta hogy nincsen 2T de sokan visznek ezt a fajta olajat 2T motorokhoz mert tökéletes bele...
most nyomtunk be egy tátrát, meg egy tiramisu szeletet
nekem ez az egyik kedvencem
van Motul transoil 10W-30-as ami spec 2t gearbox oil