Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most végre átnevezték a topikot.Most meg senki nem ír bele. Na fiatalok!!!!!
Hát,én is csak ennyire futottam ma,de remélem a próbálkozásaimat értékelitek majd
Szép napot!
Ruhád sisakod van?
SZIA!!!

A szokásos, de élek !!!

Most nézem a topicokat, nemlátom a téged kereslek rovatot....
Nézek...nézek...nézek...egyszercsak pletyi...
Azonnal be, és megtaláltam...

jajjj,de ügyes vagyok ....
Én vinnélek!

MErt akkor azt jelenti hogy én is mocizhatok!

De nem ugy van az!!
hát ezért nem találtam én a téged kereslek topicot?
komolyan mondom, már kivoltam:)))
és vége ennek a szemét vizsagidőszaknak is, ma volt az utsó UV-m és akkora 5-t kaptam ,mint a nemistudommi:)) pedig kétszer meghúztak előtte...
és már baromira elegem van...annyira, de annyira szeretnék végre motorra pattani, legalább mint utas, hogy itt és most felhívom minden kedves srác figyelmét (lányt mégse írhatok:)), hogy akinek van kedve, és egy kis szabadideje és még nemtommije, ha éppen rájön a motorozhatnék, vigyen el egy baráti körre, mert már nem bírom tovább...jó, tudom hogy most mindenki kígyót békát fog rám hordani, hogy ki a fene akar vinni, meg van kit, meg jobb egyedül, meg stb, de annyira vágyom rá szipp...

más, kawanyanya, mija helyzet? jól vagyol?:)
lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet! lássunk képet!

LX
csak óvatosan aztán.,...!
Hm. Elkészült a Kamikaze Mille! Még egy kis fény,meg egy kis futomü állitás,és hibátlan lessz.(majdnem)
Hát, jó is az...
Ahaaaaa

Én a köv. héten kezdem el ismét, mert nekem is sok gondom volt az elmúlt hónapokban
Alig várom, hogy a lehetőségeimhez képest egy kérkerekűn bénázzak...
Lenne időm, de inkább motorozom.
Azt ne mondd, hogy olyan sokat dolgozol, hogy nem érsz rá esténként moziba menni?
meg akarod nyerni a hónap dolgozója címet?
Hmm, majd én is meg akarom nézni. Nyáron valszeg lesz rá idő.
Tegnap voltam moziban
megnéztem a Vikágok harcát vagy mi a címe......

tudod milyen jó film? Nekem nagyon tetszett
Nem, természetesen. Hisz 10 percre vagyok tőle. Kocsival egy órára lennék.
Új melóhely???
Akkor ezekszerint a Duna Plázás törzshelkyed megszünt???
Hát igen. Ritkán van manapság időm netezni, új munkahely, új megfelelési kényszer.
Téged is lehet látni? :))))
Bakter, most már akár diplomázhatok valutaismeretből.
Köszi a tájékoztatást.

Jó tisztába lenni a dolgokkal.
A kereskedelmi bankok az általuk minden nap közzétett külkereskedelmi deviza eur/huf eladási árfolyamon számolnak(egyébként ez egy elég kedvező árfolyam a többihez képest). Eltérő devizanem esetén a Mastercard, vagy Visa, vagy a kártyaszolgáltató közzétesz egy ún. deviza fixing árfolyamot ( szintén naponta) és a két árfolyam hányadosa/szorzata lesz a Te árfolyamod. Pl. Otp eurhuf külker eladási árfolyam 247,50, de Te szlovák koronában fizettél. A Mastercard EUR/SKK fixingje adott napon 38,310. Az árfolyam így 247,50/38,310 = 6,4605 lesz. Az érdekesség az az, hogy Te csak utólag fogod megtudni, hogy pontosan mi volt az árfolyamod, mivel a Matercard stb csak nap végén közli fixinget, és a kereskedelmi bankok is csak 12.00-kor teszik közzé az úgynevezett külker árfolyamot. A külker árfolyam egyébkent tényleg egy kedvező árfolyam. Amíg egy normál deviza árfolyamnál a marge(vételi - eladási árfolyam közötti különbség) kb. 2%, ugyanez a külkereskedelmi árfolyamok esetén 0,5% körül mozog.
Nagyjából ennyi..

Akkor min váltja???

Nem azt mondták hogy azon váltják!!!

TÉny hogy még nem fizettem külföldön és bizonyitani nem tudom!
csak megjegyzem egyik bank sem vált középárfolyamon kártyás fizetés esetén
Okka, rendben.
jah OGRE!

köszi, a csizma problémát már megoldottam!
Vettem ma egy Gearne- csimmát, tök baró....:)