Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes vagy :)))
Én inkább nem dicsekszek a főzőtudományommal...
valamit egész jól összedobok, de valamit neeeem

na, én lépek, megyekmelózni....
olyan 14:00 körül még felnézek...

Sziasztok :)
Szegeden a tisza mellett lakom jelenleg és itt sokmindenkinek van
Amúgy pedig én szeretem magam lefoglani,és kedvetkaptam és ennyi.A motort is így csináltam meg.
minek jársz el arra?:)))

faterom is kitalálta kb 3 éve, hogy neki kell jogsi hajóhoz.....
felhívott egy "ürgét" és elment vizsgázni....:)
természetesen nuku tanfolyam,nuku tanulás, és nem egy hátrány, hogy garantálva volt előre, hogy nem lesz bukta a vizsgán:)
Plussz,jól sikerült a brassói amit főztem
Basszus
csónakázni fox? de jó neked....

Ez hogy jutott eszedbe???
Járok vizijártasságira,és az elméleti vizsgán átmentem. És a héten már mehetek hajós oktatásra
Amanda:
Régen vagyok, csak ritkán írok fel valamit
Tudod,akkor szoktam fórumozni, amikor dolgozok,de az utóbbi 1 hónapban rengeteg munkám van...
Éppen csak emilezni tudok néhány ismerősömmel...

Mi volt az a sikerélmny????
Hát sok sikert. És ha ünnepelsz nincs motorozás
Én Doki barátommal gurulok ma eggyet négykörül.Már várom....

Lx.Ne legyen rossz kedved. Vagy mond meg mivel lehetne felvidítani,bár én sem vagyok ma a toppon pedig ma már volt egy kis sikerélményem

Kawagirl: Régen voltál,vagy csak mi nem találkozunk
köszönöm nektek:)

Amanda!

hát egyetemre szeretnék.... de legrosszabb esetben fősulira...:)
Jah, és mindenképp Közlekedésmérnökire...:)

beterveztem, hogy megyek délelőtt motoorozni, de inkább még picit várok, nem merek motorra ülni, mert picit jobban sikerült megünnepelni mint terveztem....... kicsit szédülök még...:)
egy fokkal jobb, de a délutánom megint nagyon sűrű lesz....

LX
Szia!
Még mindig morgós macit játszol?
jobb kedved van, mint tegnap?
Ajánlom, különben....
Szisztok.
Lx.Neked nem a ringen kéne lenned?
Kawanyu,

neked is szia

LX
Atcsi ! GRATULA!!!!
Kistesó,

Én is gratulálok neked!

Szia Amanda

LX
Szóval érett lettét.Garatulálok. És mi lesz ezután? Egyetem? vagy valami?
örömmel jelentem, hogy túlvagyok mindenen.....
elnöki dícsérettel vizsgáztam..

mostantól már csak minden a motorozás körül fog forogni, hu de rég vártam már erre
már kiutaltam a pénzt, elvileg már jönnie kell.....
ja, meg
csütörtökön kijöhetsz a H ringre is!

LX
Megvan már a bukod?
hmm szökebarbibaba
Jó lett volna dumálni,meg ugye a tea........Pedig ott álltunk a boxok felett.És ott mojoltak is valamit alattunk,de az egy fekete motor volt.Azt a csajt én is láttam.Piros-fekete ruciban volt.De az nem hasonlít rám.Max a haja.De már az sem mert az egyém inkább már szőke.
Szia KisTesó,

meg van neki, de nem volt még akkor ott nála, tehát nem láttam...

LX
kezdő csoportba kell menni, és ott meg lehet tanulni a dolgokat... az eredmény hírdetés alatt én kint ültem a boxban... ja és pont gumit cseréltem a verdán.... szóval akkor megkereshettél volna... láttam ott egy hasonló csajszit mint te, de Ő egy VFR-el volt.....

LX
Majd jövőre talán tudok venni egy "gyorsabb" motort és akkor kipróbálom én is.Bár őszintél szerintem engem ott szétszednének a "nagyok". Iszonyú sebességekkel mentek,persze gondoltam,hogy ez "ilyen" De azért félelmetes. A hátamon ált a szőr.Pont akkor volt verseny,vagy eredményhírdetés.Vagy mi.De annyira sokan nem voltak. Viszont sikerünk volt mert mindenki "úgy nézett" minket.