Szegeden a tisza mellett lakom jelenleg és itt sokmindenkinek van
Amúgy pedig én szeretem magam lefoglani,és kedvetkaptam és ennyi.A motort is így csináltam meg.
faterom is kitalálta kb 3 éve, hogy neki kell jogsi hajóhoz.....
felhívott egy "ürgét" és elment vizsgázni....:)
természetesen nuku tanfolyam,nuku tanulás, és nem egy hátrány, hogy garantálva volt előre, hogy nem lesz bukta a vizsgán:)
Amanda:
Régen vagyok, csak ritkán írok fel valamit
Tudod,akkor szoktam fórumozni, amikor dolgozok,de az utóbbi 1 hónapban rengeteg munkám van...
Éppen csak emilezni tudok néhány ismerősömmel...
hát egyetemre szeretnék.... de legrosszabb esetben fősulira...:)
Jah, és mindenképp Közlekedésmérnökire...:)
beterveztem, hogy megyek délelőtt motoorozni, de inkább még picit várok, nem merek motorra ülni, mert picit jobban sikerült megünnepelni mint terveztem....... kicsit szédülök még...:)
Jó lett volna dumálni,meg ugye a tea........Pedig ott álltunk a boxok felett.És ott mojoltak is valamit alattunk,de az egy fekete motor volt.Azt a csajt én is láttam.Piros-fekete ruciban volt.De az nem hasonlít rám.Max a haja.De már az sem mert az egyém inkább már szőke.
kezdő csoportba kell menni, és ott meg lehet tanulni a dolgokat... az eredmény hírdetés alatt én kint ültem a boxban... ja és pont gumit cseréltem a verdán.... szóval akkor megkereshettél volna... láttam ott egy hasonló csajszit mint te, de Ő egy VFR-el volt.....
Majd jövőre talán tudok venni egy "gyorsabb" motort és akkor kipróbálom én is.Bár őszintél szerintem engem ott szétszednének a "nagyok". Iszonyú sebességekkel mentek,persze gondoltam,hogy ez "ilyen" De azért félelmetes. A hátamon ált a szőr.Pont akkor volt verseny,vagy eredményhírdetés.Vagy mi.De annyira sokan nem voltak. Viszont sikerünk volt mert mindenki "úgy nézett" minket.
Én inkább nem dicsekszek a főzőtudományommal...
valamit egész jól összedobok, de valamit neeeem
na, én lépek, megyekmelózni....
olyan 14:00 körül még felnézek...
Sziasztok :)