Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, helyes gondolat. Noi fittness termet keres a parom. Az infot pedig koszonom.

Egyebkent kicsit eros lenne ha ket het mulva koltoznenk, dem meg nem is tudnank, hogy hova . nem?
Majd korozunk a teherautoval, es eccercsak leccuccolunk ott, ahol van egy kis hely.

Na jok legyetek!
Csako Mindenki!
Joccakat!
Hi all. Igen Jabba eladtam a SRADot, majd a szívem szakadt meg. Azért ahhoz képest, elég jó áron sikerült. Sajnos a credit második fele nem állt még össze az R6-hoz, de ami késik az eljön. Addig meg hétvégente el duzzogok Apám gépével.
Lassú voltam
Rájöttem
1181 Bp. Üllői u. 457. Tel.: 290-2989
A címe+ tel.száma
Jók az árak, de a honlapukat is megtalálod a neten!

www.fit-forma.hu/studiok.php

Meg van még egy a Szarvas csárdánál, de ide fitneszcicák, és vastagnyakú pasik járnak
sz.tem a fitnessteremre gondol
Ja, látom az előzményt....
Konditermet? AZ Üllőin van egy nagyon jó a Városház után egy villamos megállóval...
Én ide járok, és tényleg nagyon jó :)
Mármint milyen helyet? Lakni?
Sziasztok!

Kawagirl: Ket het mulva koltozunk a 18 ker.-be es a parom pont egy hasonlo, visszafogott helyet keres. Tudsz esetleg cimet mondani, hogy esetleg meg tudja nezni? Meg nem igazan deritettuk fel a varosnak ezen reszet ilyen szemmel.

koszi

csako mindenki
Ezt lehet, hogy csak holnap
Be-be hal a net valamiért és nem képes betölteni
Talán menni fog......

tegnap kaptam egy elképesztő dolgot.....KIRÁLY....
megpróbálom feltenni....
Üdv
A CTRL v - CTRL c vagy a jobbegérgomb másol, majd beilleszt funkciójával. A link fület megnyitod és bemásolod az elérési útvonalat, majd elkereszteled a link-et egy következő feljövő ablakban. Ha erre voltál kíváncsi
Hogy tudok belinkelni egy fájlt????
valaki elmegyarázná nekem????
OGre! Te eladtad a vasad
Hi all.
Shit, mekkora Isten idő van. Tuti a PRingen tépném a gépem, ha lenne
Majd 22h után...
hát már lassna
NACHT ot kellett volna írnod banyek:)
Morgen
oké, nem részletezem. huh, most rohanok, de sajna nem vezetni:(((
majd du.-n re, pussz
EZT NE RÉSZLETEZD! TÚL NAGY A KÉPZELŐERŐM

Ez a konditerem a 18.kerben van, egy Fit Forma Stúdió, nagyon kevesen járnak ide, és nincsen fitneszbabák, akik csak divatoznak a gépeken....
hol, hol, hol?:))
merr ez a jó hely? én még mindig ugyanoda járok, bár lenne nagyobb kitartásom
nem leszel te gipszbe:) vagyis, legalább megspórolod a protektoros bőrszerkót, sztem a gipsz legalább annyira véd
amúgy tényleg élvezet, csak mondom h mindenre figyelek, csak a vezetésre nem, annyira helyes és szép szemű és szép izmos teste van, és hjjjjja:))))
Helyes pasi???
Na, akkor szó szerint élvezet tanulni....

Eljárok én is edzeni.... találtam egy nagyon jó helyet

Sztem fogunk mi együtt bénázni...... te crossmotorral, én meg gipszben...
kawagirl
sajnálom h még nincs meg, télleg...úgy vettem ki az írásodból, h most nem minden oké, de fel a fejjel, lesz ez még így se.
ha meglesz, azonnali helyzetjelentést kérek, mert akkor ahogy ígértem, elmegyünk együtt bénázni, amint meg lesz a sajátom:)
én most még a B-vel vacakolok, azaz jól megy, csak a közepén járok, aztán jön az A egyből. Amitől kész vagyok, hogy kibaszott helyes oktatót kaptam, és fingom nincs merre nézek már mikor magyaráz, mert annyira szépek a szemei, meg az egész pasi, hogy az valami durva, szal alig tudom felfogni amit magyaráz, ezért mindenfelé bámulok, csak rá ne kelljen, mert akkor tuti nem fogom fel amit mond:))
legalább várom a vezetést, és nem egy hülye tatát kaptam, de így meg...folyton stresszelek a jó pasi miatt:))
látom h nem is írsz mostanában annyir, mondjuk én is kevesebbet olvasoma fórumot, de télleg ne add fel a vezetést, tessék megcsinálni
ügyes vagy, menni fog...
Éldegélek....

Az utóbbi 2 hétben folyamatosan túlóráztam, próbálom lekötni magamat....
Most már nem melózok olyan sokat, elegem van a plussz munkákból.

Eljárok edzeni, intézem az ügyes-bajos dolgaimat....