Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy andrásnak már megvan a motorja?
Bratyó aztán csak ésszel húzzad ám nekijje
nem ám perec.......
leginkább a Phoenix rendezvényeire szoktam/tunk menni, mert ez egy tök jó rendezvény, másrészt ez inkább szól a magyar pénztárcáknak mint a német v osztrák rendezvények. Ém trailerrel voltam, volt aki kisbusszal, de olyan is volt aki lábon jött...
gondolom húzták neki mint állat

LX
Csak a Phoenix féle rendezésekre szoktál járni? Vagy csak ő egyedül rendez ott ilyet.

Amúgy meg mocival gurultunk,és az autópányán jöttük hazafelé,ahol keményen utolértek minket azok akik onnan jöttek.Hát nem kevéssel jöhettek
mi hál" Istennek kimaradtunk a bukásokból... de volt rendesen a gyors csoportban....a legközelebbi Phoenix majd csak aug. 4.-én lesz
de most csütörtökön H. ring!

LX
Ja meg hallottam,hogy elég sok borulás volt aznap.Remélteh,hogy nem te.....
Pont akkor mikor elindultunk jöttek le azok akik a pályán voltak,nem is értem miért nem vártunk még egy picit
Nembaj,majd legközelebb. Mostmár én is bátrabban magyek,hogy tudom merre van meg minden
a motort kell keresni...
mellesleg baseball spiban voltam - amikor nem bukóban - és abban nem biztos h megismersz....
ha pedig a pályán voltam, akkor csak várni kellet volna egy kicsit - max 30 perc - és utána találkozhattunk volna....

LX
Rettenet volt,mint egy méhkas:)))
Teccett.....teccett.......
Taliztam kint ismerősökkel,nagyon néztem az arcokat,de nem ismertelek fel senkiben
Az Andrist is láttam(mondjuk őt nem volt nehéz) Meg hátul a dombon ücsörögtünk.
hááát a brutálistól még messze vagyok.... sajnos .... azért köszi! ...viszont 1 mp-t gyorsultam... de az igazi taps Túrót illeti mert Ő legalább 4 - 5 mp gyorsult...
De nagyon jó kis nap volt!!!!

LX
CSáó!
Kerestelek,de kint voltál szerintem a pályán.Délután valamikor,de pontosan nemtudom.
Nem is sokáig maradtunk csak egy kicsit nézelödtünk.De még fényképezőt sem vittem.
Szerintem láttalak akkor
Nagyon brutálisan nyomtátok
Hali,

AMANDA!!!!!! Kint voltál és nem kerestél meg...... aaaaaaaahhhhhhhh...... ott volt pedig Túró is... mikor voltál kint pontosa? Ja, és az én mocimat nem nehéz megismerni... az egyetlen ZX (zőőőőőd) aminek szemei vannak.....

LX
passz, hogy az utolsók e, viszont remélem, hogy nekem az utolsók:)))

tanúlni? áhh....már minden bajom van tőle:)
bár még csomo dolgot nem is tnaultam meg, de azthiszem, hogy nekem most egy kias motorozás kell.....:))

de persze egy jó kis alvás után:)
Sok szerencsét hozzá. Akkor még van egy kis időd tanulni szerdáig. Ezek már az utolsó szóbelis vizsgák nem?
neem, nem alszik.. majd csak fog:)

legalábbis én azthiszem, mindjárt alszom egyet:)
Már szóbeliről jövök, ma nem került rám, majd csak szerdán.......jipppiiiiiiiiiiii:
Sziasztok!

Mindenki alszik?
Kintvoltam csütörtökön a p.ringen.Egy barátommal mentem,csak egy kis időnk volt de rettenet volt.Sajnos nem találkoztam senkivel Szerintem mindenki a pályán volt.Fönt a célegyenesben nézelődtünk egy picit. Brutális.
Hát LX néztelek,láttam egy pár zöld kawát.....Lehet,hogy az egyik te voltál?
Klasszul nyomtátok.
én beérem azzal hogy muter lekap a hasítos mocimon az utcában.
Megasztár döntős mindegyik.
Éérdemes megnéznetek két dolgot! Az egyik a www.gixxer.hu pálya napok képei, a másik meg a www.solvingteam.hu motoros akciója. Eddig csak amilyan mázlira találhattad meg magad a képek között most viszon 5 000 Ft.-ért akár a pálya napon vagy a versenyen, vagy bármilyen rendezvényen egy fotós megy veled, és 2-300 képet készít. Beállított profi képeket is meg amolyan akció képek is készülnek.
Aki lemaradt volna, annak bemutatom az öcsémet és a báttyámat