Az oktatóm reggel elég nagyot nézett:
kivittem a "motoromat" a garázsból, és az volt az első dolgom, hogy lepucoltam :)
Nem tudom, mit csináltak vele a 7végén, de tiszta bogár volt ..
egy akkora darázs maradvány volt a plexin.... fúúúúújjjjj
imádom ezt a Suzukit, csak a hangja nem az igazi ....
Jó pár hete kaptam egy kinket: crazy frog....
tök aranyos kicsi gnóm béka .... gondolom láttátok...
de ez amit találtam : dc-ről letöltöttem egy Crazy Frog 2005-ös zenei albumot...
mindegyik szám alatt a békát hallani ....
berreg, brümmög, csacsog, nevet....
Öreg a hibás a balesetért,befizete a birságot igy jogerös(20eHUF),nekem meg nemvették el
a jogsim mivel megszereztem mire határozat jött,és kresz meg rutinvizsgám volt(tudom as
kreszt,tudom a motort kezelni),igy nekem is csak pénzbirság(20eHUF),nem
felebeztem,nehogy végén még bevonást is kapjak.
Lényeg,hogy a határozatba benne hogy a földutrol kikanyarodást neheziti a nagy bokor-fa,és
a dombos rész,ezért kellö körültekintés szükséges amit az öreg elmualsztott,és ezzel elkerülhetö lett volna a baleset,mivel nekem volt elsöbségem és utolso pillanatba jött ki elém.
Leadtam a biztositonak a papirt,hogy öreg a hibás a balesetért,de egyfolytába leráznak
telefonon hogy "a jogászunk nemnézte meg a papirokat"
Hát basszák meg a jogászukat,ha a rendörség szerint az autos a hibás.
Ismerte volna el a helyszinen ez a majom,hogy hibás akkor ö is meg én is meguszunk
20eHUF -t,meg talán már fizetne is a biztosito nekem.
Persze neki csak az indexbura tört ki,nekem meg a fél motor legyalulodott :(((
Eddig bontott cuccokbol kb. 130eHUF nál járok(ha megjön a pelxim az 25eHUF,meg egy
oldalidom kell az 20-50eHUF,illetve karcos a tükröm az végsö esetben lesz cserélve
karcmentesre kb. 8eHUF,egy db index kell az 5eHUF,kell egy légterelö takaro müanyag az
5eHUF,meg tankom karcos arra valami szép egyedi airbrush festést gondoltam állitolag
50eHUF alatt meguszható,és még a vázon van kis karc,azt meg felpolirozom télen igaz a
polirozo paszta se olcso,meg idöigényes a polirozás de szép lesz.
Ha fizetne a biztosito akkor jövöre zx7r vagy fiatal zxr750 lesz,és csak zöööööööööd :)
Ha nemfizet akkor zx7r versenyidom+bele kislámpa,és a karcmentes gyárifestésü
idomokat felrakom a padlásra!
Lemértem bird gépét és elfér ezen is a zx7r idom,arra meg van utángyártott versenyidom
olcson,csak idomtarto lemezeket kell legyártanom,mert máshol van a rögzités.
Elhasaltam,mint állat!! Hm! Úgy átdobott a vas mint állat!! Az szerencsém hogy az azfalton csúsztam én is,meg a motor is.Különben ott döglöttem volna meg a fák között,vagy 1 autó alatt!! Bokám eltört,+ eszakadt 1 szalag is,meg 3 lábujj eltört. Ez már a 3 életem,ugy hogy nem kisérletezem tovább 1 ideig! Pontosabban addig,amig nem lessz nagyobb önkontrolom!! Nagyon vigyázzatok magatokra,mert soxor csak 1 hajszálon múlik................ és rohadtul védtelenek vagyunk!!!!! Üdv:kamikaze
LX