Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

INFÓ: Ha valakai yamahát szándékozik venni, akkor még július végéig az Erste Leasing elég jó feltételekkel kínál hitelt (egyes modellekre: R1, R6, XT660, MT01 ...). THM: 0-5%
R6 K5. pár beszólással alatta megtalálod a paramétereket.
Milyen márkájut vettél mennyiért?
Atcsi mindenképp talizunk majd. Csak legyen már nálam a gép . Én is a bécsi Louisban vettem a gerincvédőmet, meg a csimmámat.
SIDI vagy akár a SPIDI is azért mérföldkövekkel jár a Vanucci felett.....

vagy nincs igazam tommyboy?
vagyok
Senki sincsen ????

Unatkozni fogok !!!!
Sidi motoros és bicajos lábbeliket gyárt, a spidi pedig ruházatot.
Biztos hogy sidiben láttad és nem spidiben?

Igaz hogy csak egy "p" betü a külömbség de szerintem sokat számit. vagy nem?
Vanucciban még nem láttam versenyzőt, viszont sidiben igen.
Ja tudtok valamit a Sidi cuccokrol?

Vagy kb annyira jó mint a Vanucci?
Én a Fulda-i Louisba voltam tegnap!

Én vettem magamnak egy Esőrucit.

21 euro volt!
sziasztok!

először is gratula OGRE!

remélem azért összefutunk majd.......

Voltam ma kint bécsben louisban....
volt már kint valaki?
érdeks egy üzlet.....

vettem 2textilkabátot+ textilgatyát krosszbukót, könyökvédőket, meg csomó apróságot és csak lestem mikor füztettem..el se hittem.kétszeresére saccoltam.....
idehaza 3 szor ennyibe fájt volna midnen
jo mondjuk nem Dainese cuccok, de azért akkoris......:)
Hi all. Köszi mindenki a gratokat, büszke is vagyok (leszek) a gépre. a PRingen találkozhatunk majd személyesen, könnyen megismertek, 180-200 kilós narancssárga hármasszekrény . Mehehhee nemám.
szia jó éjt.
egy Romet Ponyn gyakorolgattam a váltást, a efullasztáshoz én is értek....
szerencsére a srácnak volt türelmem a bénázásomhoz

kawa 400-sal viszont már én is gurultam ... olyan 20 métert...

na lépekl aludni

Jó éjszakát mondenkinek
Nekem a yamahától még a bulldog is teccik.(remélem jól írom)
Gratula a vashoz Jól választottál, én már csak tudom
Örülök neki. Mostmár akkor te jösz:)) Talán az új suliban türelmesebbek lesznek veled.
Hála az égnek az én oktatómon fát lehetett vágni.Ő nem is szarozott eső alkalommal Mz párszor lefullasztottam,de miután mindíg nekem kellett utánna berugni,igy hamar megtanultam a kuplungot csúsztatni.A nagymotor Kawa400-as az pedig olyan szinten stabil volt,hogy azzal meg semmi gondom nem volt. Szóval én aztmondom Hajrá!!!!
150 felett kicsit féltem olyan halálfélelmem volt, de nem szóltam, hogy lassítsunk, sőt...
teljes menetfelszerelésben voltam, így biztonságban is éreztem magamat egy kicsit..

Szentendre- Esztergom_ dobogókő-Pilisszentkereszten keresztűl vissza Szentednrére
Nagyon tetszett,m és a srác is nagyon jól vezet...
Júj! Ti már találkoztatok? ez már igen. És jól vezet?
Le kell küzdeni,nem szabad,hogy bármiféle félelem legyen benned. Meg amúgy ha lesz egy kis sikerélményed élvezni fogod nagyon. Meg akkor motorozhatnánk együtt.
Szerintem a köv. héten nekivágok
Aig várom, hogy végre megtanuljam eztaz egészet....

LX bátyja elvitt egy körre,most a balesetem után (csak hogy fe merek-e ülni), és nagyon jól sikerüt
Csak utasként nem az igazi...
Nem ismerem ezt a filmet. Pedig nagy mozibajáró vagyok én is.
Mikor fucc neki megint a motoros sulinak?
Igen Ezen a héten helyetteítem az egyik kollégámat, a köv. héten is dlutános leszek..
Csüti este mozi az egyik barátommal Alig várom
Megnézzük a Világok harcát (vagy mi a címe...)
Én is kb egy órája. De teljesen kakukk vagyok....De holnap szabadnapos leszek és anyuékat meglátogatom pesten. Te dolgozol holnap?