Tavaly nekem is megvolt+borda
Ahogy lehet irány az uszoda nagyon jó rehab a válnak.persze csak ha már tudod rakni a kislabdát egyik kezedből a másikba gyógytorna után
Jobbulást
Halló Evribudi!
Szerdán reggel sikeresen leamortizáltam egy árkot bokorral lehet volt ott egy nyúl is nem tudom. Motorrol nem tudok sokat de nem a fénykorát élte az árokcsata után. Remélem javítható. Nekem kulcscsont + lapocka törés meg a derekam fáj. A honvédbe nagyon gyorsan összeraktak és ma haza engedtek. Szóval csak óvatosan. Ja természetesen a vágott slick felel mindenért a rendörök szerint. Egyszerü a matek mert kigyorsításnál megcsúszott aztán már ott is volt az árok!
több javaslatom is van!
az első: hogy Atix hozza már a dobomat....
a második: hogy igen! legyen meeting.
a negyedik: huzzák már ki a lottó számaimat.....
Ahogy lehet irány az uszoda nagyon jó rehab a válnak.persze csak ha már tudod rakni a kislabdát egyik kezedből a másikba gyógytorna után
Jobbulást
Voltam a "padodnál" , de Te sehol......
http://youtu.be/XjikAdipJJ4
Jobbulást! Gyógyulj meg, a motor meg majd helyreáll!
Mielőbbi felépülést nektek!
(defenntartomhogyelőbbisjogunklettvolnatudni.)
Örülök, hogy már hazaengedtek, sok sok kitartást, és mielőbbi felépülést kívánok!
Hogy mindig van valami... gyors felépülést kívánok! Remélem a mocinak nincs nagyobb baja és hamar "talpra áll" veled együtt!
Szerdán reggel sikeresen leamortizáltam egy árkot bokorral lehet volt ott egy nyúl is nem tudom. Motorrol nem tudok sokat de nem a fénykorát élte az árokcsata után. Remélem javítható. Nekem kulcscsont + lapocka törés meg a derekam fáj. A honvédbe nagyon gyorsan összeraktak és ma haza engedtek. Szóval csak óvatosan. Ja természetesen a vágott slick felel mindenért a rendörök szerint. Egyszerü a matek mert kigyorsításnál megcsúszott aztán már ott is volt az árok!
az első: hogy Atix hozza már a dobomat....
a második: hogy igen! legyen meeting.
a negyedik: huzzák már ki a lottó számaimat.....
http://youtu.be/j6DHbKmfgfw
Lesz meeting csak az időpont még nincs meg.
Javaslat?