Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zorró
Èn mindig szívesen veszem a jòkìvànsàgokat!
Persze hogy tudjuk!
De figyelmességből mi az ukrán naptárt vettük alapul.....

Zorró!

Persze tudom, Zorrónak.
Nem is neked írtuk
Hello!
Köszi, de ez nem az én napom.
Az igazi majd fél év múlva!
Dénes!
Dénes
Rendőrség részéről a cél minden esetben ugyan az : "lové fon bőven" ...........
annó a mátrai kalandomnál engem is megkináltak egy 30 as csekkel.......a közlekedés rendjének megsértése cimén.........
tehát a közlekedés rendjébe nem fér bele ha törsz-zuzol.....
Gyerek kori barátom alól ma ütötték ki a vasat, mindenki vigyázzon magára mert sok a hülye az utakon!
Ő volt a vétlen, de azért a rendőr bácsi neki is adott egy tíz ezres csekket csak úgy...
Mondtam én Mike Tomiban nem fogsz csalódni, nagyon profi a srác!
Remélem jó idő lesz holnap, ma itt is olyan semmilyen idő volt, de azért egész nap hallgattam a motorosokat ahogy húzzák neki!
Nem is értem miért költöztél ilyen csóró környékre , tudtam , hogy nem leszel megelégedve a szomszédokkal ......ma kész lett a bukom javítása , hát minden túlzás nélkül mondhatom , mint a gyári ......holnap szándékozom egy komolyabb túrát , persze ez függ az "égiektől"
Na mi van Fater? Volt motorozás a hétvégén?
Itt már mindenki motoron űl! Az még nem is lenne baj, ha ezek a húszon éves gyerekek nem a ház előtt pengetnék a panigalékat meg az s 1000RR-eket... na jó egye fene elhallgatom őket duzzogva!
Beindult a Harley-s haverod ?
Persze egészen véletlenül megvan a Kawasaki 2014-es katalógusa!
Én a te helyedben egy használt új modelt választanék mert azok ugyanis 10.000-től kezdődnek minimális kilóméterrel, az új árak pedig felszereltségtől függnek, pl. van ez a performance kivitel ami akropovic rendeszerrel jön gyárilag, belinkeltem egy képet a kiállításról (külön kérésre belinkelek egy olyat is amin éppen ülök és megnézheted mennyire jól áll nekem)!
Kifotóztam a lényeget a katalógusból:
Zorro

Légyszíves nézd meg mibe kerül a ZZR 1400 14-es évfolyam.
1. jobban mész te annál...
2. nem mered te az én dobomat horpasztgatni......
3. ..........más nem jut eszembe.
Na mivan Atix?
Csak nem kipróbáltad a technikát?
Na mi a ritty van erre?
Atix, mit zúztál le? Az elosztót?