annó a mátrai kalandomnál engem is megkináltak egy 30 as csekkel.......a közlekedés rendjének megsértése cimén.........
tehát a közlekedés rendjébe nem fér bele ha törsz-zuzol.....
Gyerek kori barátom alól ma ütötték ki a vasat, mindenki vigyázzon magára mert sok a hülye az utakon!
Ő volt a vétlen, de azért a rendőr bácsi neki is adott egy tíz ezres csekket csak úgy...
Mondtam én Mike Tomiban nem fogsz csalódni, nagyon profi a srác!
Remélem jó idő lesz holnap, ma itt is olyan semmilyen idő volt, de azért egész nap hallgattam a motorosokat ahogy húzzák neki!
Nem is értem miért költöztél ilyen csóró környékre , tudtam , hogy nem leszel megelégedve a szomszédokkal ......ma kész lett a bukom javítása , hát minden túlzás nélkül mondhatom , mint a gyári ......holnap szándékozom egy komolyabb túrát , persze ez függ az "égiektől"
Na mi van Fater? Volt motorozás a hétvégén?
Itt már mindenki motoron űl! Az még nem is lenne baj, ha ezek a húszon éves gyerekek nem a ház előtt pengetnék a panigalékat meg az s 1000RR-eket... na jó egye fene elhallgatom őket duzzogva!
Persze egészen véletlenül megvan a Kawasaki 2014-es katalógusa!
Én a te helyedben egy használt új modelt választanék mert azok ugyanis 10.000-től kezdődnek minimális kilóméterrel, az új árak pedig felszereltségtől függnek, pl. van ez a performance kivitel ami akropovic rendeszerrel jön gyárilag, belinkeltem egy képet a kiállításról (külön kérésre belinkelek egy olyat is amin éppen ülök és megnézheted mennyire jól áll nekem)!
Kifotóztam a lényeget a katalógusból:
De figyelmességből mi az ukrán naptárt vettük alapul.....
Köszi, de ez nem az én napom.
Az igazi majd fél év múlva!
tehát a közlekedés rendjébe nem fér bele ha törsz-zuzol.....
Ő volt a vétlen, de azért a rendőr bácsi neki is adott egy tíz ezres csekket csak úgy...
Remélem jó idő lesz holnap, ma itt is olyan semmilyen idő volt, de azért egész nap hallgattam a motorosokat ahogy húzzák neki!
Itt már mindenki motoron űl! Az még nem is lenne baj, ha ezek a húszon éves gyerekek nem a ház előtt pengetnék a panigalékat meg az s 1000RR-eket... na jó egye fene elhallgatom őket duzzogva!
Én a te helyedben egy használt új modelt választanék mert azok ugyanis 10.000-től kezdődnek minimális kilóméterrel, az új árak pedig felszereltségtől függnek, pl. van ez a performance kivitel ami akropovic rendeszerrel jön gyárilag, belinkeltem egy képet a kiállításról (külön kérésre belinkelek egy olyat is amin éppen ülök és megnézheted mennyire jól áll nekem)!
Kifotóztam a lényeget a katalógusból:
Légyszíves nézd meg mibe kerül a ZZR 1400 14-es évfolyam.
2. nem mered te az én dobomat horpasztgatni......
3. ..........más nem jut eszembe.
Csak nem kipróbáltad a technikát?
Atix, mit zúztál le? Az elosztót?