Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot a Sándoroknak!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..........
nem jó! most hivott Atix,hogy ehez a BÓDIS-hoz (mondomBÓDIS),legalább 3 prizma kell........(vagy4.)
bakker!
akkor a bódissal együtt feldobunk Atixal 2 (kettő) prizmát.........
(ARENDSZÁMKÖZEPÉRE.....).
Bár nekem prizma van a motoromon... Minden más illegális
Azt hiszem ez az oka, hogy nem motorozok nálunk, csak míg átlépem a határt...
Hy.
Mennyi e- juró ez a csiimmmma?
Nem is rossz ötlet...

A sárgához illik a KILL-BILL-es egyberészes!
Szép estét mindenkinek
Azta k...a! Megértelek!
Nekem sisak csere lesz idén.
Nem az enyém, Andinak vettem!
Én majd egy puma v2 1000-re fogok beruházni, mert annyira megtetszett, hogy muszáj egyet vennem!
Svájcban élnénk és ez ott történik, még azt mondom rendben van, de itttt?! Ez a legkevesebb.
Használd egészséggel!
Jól néz ki!
Köszike
Nincs rajta fényvisszaverő prizma? És te így közlekedsz? Azért egy kicsivel több felelősséget...

Na azért bekaphatják a nagy barna f@szt, most aztán megmutatták a rend kemény őrei ki az úr a háznál, pffff... nevetésges!
Rossz képet csatoltam
Tegnap elindultam három barátommal Pécsre.
Az idő elfogatható volt, Szederkényig láttunk pár rendőrautót, meg pár trafipaxot, gondolom az ünnep tiszteletére.
Szederkényben jött velünk szemben egy Skoda ami utánunk fordult szirénával.
Sikerült neki egy dombtetőn ( záróvonalas beláthatatlan, keskeny út) megállítani bennünket.
Hosszú szemétkedés után ( kipufogó, gumi stb. ) megtalálták az egyetlen hibát a Busán NINCS RAJTA FÉNYVISSZAVERŐ PRIZMA HÁTUL.
A többi motoron is hasonló nagyságrendű hatalmas forgalomból kizáró tényeket állapítottak meg, és felajánlották, ha visszafordulunk nem büntetnek meg.
Én azt hittem, ilyen csak a Rambo-ban létezik.
Nem írnám le azt a közlekedési módot ami ezután következett, de vége a bejáratós időszaknak
Szezonra való felkészülés jegyében haza került egy új Puma csimma, iszonyat minőség, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Boldog szülinapot Gabica!