Hát szerintem már visszafelé a "síró görcs volt rajta"!
Mert ugyanis egyre nem gondoltam én sem, hogy a hátsóutasnak a lábtartója magasan van és hát neki majdnem maga alá kell hajtani a lábát és ezt egy betöretlen ruhába elég szívás!
Hát én is úgy indultam el a benzinkútról, hogy izombol kellett rátennem a lábam a tartóra, de nem sokára már engedett anyit a bőrruha hogy jó legyen. Jó persze jó 5 alkalom legalább kell hogy kényelmessé váljon és táguljon fél számot.
De a legjobban az zavart, hogy nem volt hangja a motornak a gyári kipuffogóval! Olyan mintha egy villanymotort vezettem volna!
ujabb néhány dologról derült ki hogy .....
csak apróságok az eredeti állapothoz képest,de még van mit csinálgatni....
az idomokat csak diliből tettem fel rá....
még a hűtőt is fel kell rá tenni meg ilyesmi...
meg egy akksi is kell majd....
meg a teljes fékrendszeremet szét kell kapni a két összekötő törése miatt...(az xx-en állitólag süti a légtelenités..)
stb-stb.
de haladok!
Most értünk haza!
Baromi jó volt 1 év után újra nyeregbe! A szemem tele van porral és fáradt vagyok, de egyfolytában fülig ér a szám!
Annyi XX-et láttam, mintha osztogatták volna öket valahol...
(Dénes a sisak tényleg baromi hangos)
Mert ugyanis egyre nem gondoltam én sem, hogy a hátsóutasnak a lábtartója magasan van és hát neki majdnem maga alá kell hajtani a lábát és ezt egy betöretlen ruhába elég szívás!
Hát én is úgy indultam el a benzinkútról, hogy izombol kellett rátennem a lábam a tartóra, de nem sokára már engedett anyit a bőrruha hogy jó legyen. Jó persze jó 5 alkalom legalább kell hogy kényelmessé váljon és táguljon fél számot.
De a legjobban az zavart, hogy nem volt hangja a motornak a gyári kipuffogóval! Olyan mintha egy villanymotort vezettem volna!
15-én valamerre nincs kedve valakinek menni?
Vigyázatok magatokra!
Szép a gép!
Zsu milyen a ruha?
csak apróságok az eredeti állapothoz képest,de még van mit csinálgatni....
az idomokat csak diliből tettem fel rá....
még a hűtőt is fel kell rá tenni meg ilyesmi...
meg egy akksi is kell majd....
meg a teljes fékrendszeremet szét kell kapni a két összekötő törése miatt...(az xx-en állitólag süti a légtelenités..)
stb-stb.
de haladok!
Baromi jó volt 1 év után újra nyeregbe! A szemem tele van porral és fáradt vagyok, de egyfolytában fülig ér a szám!
Annyi XX-et láttam, mintha osztogatták volna öket valahol...
(Dénes a sisak tényleg baromi hangos)
érdekes képek.....
a b-king farokidománál tisztára olyan a hölgy mint az egyik rokonom.....
(még jóhogy a king- nél találtam....)
Jó volt beülni és megint sokat nevetni!
(töcsed a képeket tovább! )