Senkit se nem se tettem el se láb alól. Mindössze el voltam tiltva a közuti forgalomtól. Még csak nem is azért volt ez a hercehurca, mert nincs B kategoriám. Állitólag novemberben mértek Dömsödnél valami 30-as táblánál. 92km/h -val sikerült lekapniuk. De én ilyen értesitést nem kaptam. Aztán még a kihallgatáson magyaráztam el a yardnak, hogy tulajdonképpen nekem nincs is B jogsim, és sose se nem is volt. Azt hitték hülyéskedek.
Aztán az volt a szerencsém ,hogy csaj volt az ügyész is, meg a biró is... Megusztam 80 rongy büntivel. De ha 26.-áig belefutok egy igazoltatásba, akkor azonnali letöltendőt kaphatok már csak. Ugyhogy mától szigoruan csak rendszám nélkül nyomom.
Mióta tegnapelőtt bevittek a yardok! Kihallgatás...fogda...rabositá....börtön....aztán másnap irány budára a biróságra. Persze bilincsben és pórázzal, mint a kutyák.
Fel is akarod rakni?
Aztán az volt a szerencsém ,hogy csaj volt az ügyész is, meg a biró is... Megusztam 80 rongy büntivel. De ha 26.-áig belefutok egy igazoltatásba, akkor azonnali letöltendőt kaphatok már csak. Ugyhogy mától szigoruan csak rendszám nélkül nyomom.
este fél 9 kor végzek.
Jövő héten torkos csütörtök.
Gondolkodjatok el rajta.
lehetne 1 laza meeting.
Pesten az Üllőin van az éterem.
Mééé? Te tán nem?
Mi a pálya, mindenki motorozik?