Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Pep !
17-es helyett 16 van fent.
Alattad nem megy 300-nál többel, esetleg, hogyha lefogynál 57kg-ra.
Hogyha kiszámolod az áttételkülönbséget, 300-nál az pont 18km/h-t jelent, ergo 282km/h.
ja....
Ezt benéztem! Már késő elindulnom?
A tesz eredménye: természetesen lehet hogy hiba csúszot valamibe: 282Km/h
Ugye tudjuk, hogy egy picit meg lett okosítva:
- Akra rendszer 4:1
- FI TUNER
- a tiltások kiszedve
- 1 foggal kisseb lánckerék elől(órája szerint 10800f ért el, nem tiltott le hatodikba,tehát ez nem befolyásolja a végsebességet negatívan, csak pozitívan)
- a proptech-be megokosították a légszűrőházat, és mindenhez (légszűrőház kipufogó rendszerhez, állítottál be az Fi Turnert)
Keréken lemérve 177 Le tudott a motor, ez kb. 193Le számít Fő tg-en, ami ezzel a közelít az új busa teljesítményéhez.
Természetesen előfordulhat, hogy épp tönkre ment a Gps, vagy az nem mért jól, de majd a Pep kollegájának a motorját, is alátesszük, a tesznek.
Először is jól éreztem magam, örülök hogy MAJDNEM mindenki ott volt....
másodszor
haza fele tesztelés alá vetettem a busmant, lehet hogy kevés a végsebbesége, de legalább igazat mondok Gps szerint....
Szép ESTÉT!
Megint Igaza van a királyunknak...
nincs neki olyanja...
az igazit eladta...a másolatot összetörte....max egy busával mehet.
vagy ha valaki ad alá egy xx-et!
culb

Club
Hy culb

Robotgép
Akkor húzzatok bele

Gáborxx motorral jön
Szezonnyitó (élménybeszámoló) "Club 130" meeting szerda este 18:00 órától új helyszínen, M0-ás 19 km-nél, csepeli lehajtónál Gastland M0!

1. Pep+2
2. Andry
3. Dev+1
4. Maistear
5. Robotosék (kb. 18-kor tudunk otthonról indulni)
Napot!
Jóóóóóóó napot Mindenkinek!
http://youtu.be/IxtCOmi8WiA gyanánt.... [/L]
mi ez a nagy szabadságérzés?
Jó estét Mindenkinek!
Az építkezésnél vigyázni! mi csináljuk! de
Szezonnyitó (élménybeszámoló) "Club 130" meeting szerda este 18:00 órától új helyszínen, M0-ás 19 km-nél, csepeli lehajtónál Gastland M0!

1. Pep+2
2. Andry
3. Dev+1
4. Maistear

1. Pep+2
2. Andry
3. Dev+1

1. Pep+2
2. Andry
b@szki besz@rok rajtad, meg is lepődtem rendesen....
ezt bevezetjük, te irsz én fotozok...
majdnem minden igy történt...
a trafipaxba hiába szaladtam bele betartotam a szabályokat....
de gyóó volt, ha meg sokaljuk, a szállást, fáradtamm is de tovább állunk.... lesz majd vidi belőle....
én felül
Tök jó ez a beszámoló, de valami fontosat kihagytál!
Éjjel mi volt, ki volt felül?
Hélo!
Rendicsek!