Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazze ez szép állapotú a képről itélve de majdnem 7 éves!
Lehetséges!
2track

Aprókavics, meg minden.
Nem eredetileg a Gabi motorjának egy tuningolt váltazata de cross.Csak ebből kidobták a telókat meg a hátsó komplett futóművet. Kicserélték superlotyósra. Egyébként versenyzett vele egy srác!
Basszus, ez szerintem a kormánygátló állítása! Akkor ez fos!
Érdekes, biztos nem hülyeség!

Bár ha másra nem is de arra biztos jó hogy szétverd benne a fejed esés közbe
Az SXS a verseny superklotyó?
Na, pont ezt kerestem!
De találtam neked is ott Yahamát

http://www.ktmhun.hu/mpic.php?...
Elektromos kapcsolók vannak rajta?
Ja, neki kb. 9-kor repül a pizsamasapka.
Nekem meg a WR 2track izgatja a fantáziám, misi körül. Nem a 2kerék hajtás miatt, hanem a kormányról menet közben állítható Öhlins-ek miatt! Az első hidrohajtást le is szedném a Pi...ba.
Asszony még mindig alszik?
Én is csak egyszer voltam mocival az Interwheel-en, de nem szeretem tömegbe vinni a mocikat.
De még mindig izgatja a fantáziámat az a supermoto ami a Zsembery-nél van 800-é!
Neten is van családi!
Én sem értek hozzá, de az biztos, hogyha megjegyzed a mostani beállításait, nagy bajt nem tudsz csinálni.
Ja és én még sohasem mentem motorral a kiállításra
Visszatérve a motorkiállításra. Lehet venni neten is jegyet úgy legalább megspóroljuk a pénztári sorbaállást!
A WR-ek szerintem nagyon jók nem biztos hogy fogod szeretni utána a KTM-et teljesen más elgondolás alapján épített motorok.De hátha

Valamit kellene a futómű beállítással csinálni hogy utcára jobb legyen! De nem akarom eláligatni mer nem értek hozzá
Majd, hogyha jobb idő lesz!