az én véleményem nem szignifikáns,de..
amikor a teherautókat tankoltuk ósönös gázolajjal hangosabban jártak a truckok.
de ez sem volt szentirás,csak volt rá példa.
Én úgytudom mindenki MOL-tól kapja csak van aki feljavítja.
Szóval elvileg MOL-osnál rosszabb nem lehet.
Én is tankoltam már Auchnannál meg Tecskónál is semmit nem éreztem különbségbe. De pl 60ban a (Jászberény felé vezető utolsó Agip kúton talán a körforgalom után) ott nem tankolok többet....
Mi a véleményetek az Auchan által árult üzemanyagokról?
Van valami tapasztalat (pozitív/negatív)?
Elsősorban autós szempontból érdekel!
Én sajnos az utóbbi 1,5 évben sokat jártam Mátyásföld felé, így szinte mindig az Auchannál tankoltam 95-öst. Olcsóbb volt, mint máshol és nem éreztem/érzek semmi különbséget más nyálhoz képest. Erő, zaj, füst: semmi különbség.
Nálatok?
Pénteken is ott tankoltam és ott volt a tartálykocsi is, épp üzemanyagot hozott. Kíváncsi voltam, hogy milyen felirat van rajta, körbe is jártam, de tök üres volt minden oldala. A rendszámon kívül semmi azonosító jel. Hófehér kamion, de mintha le lettek volna róla szedve a matricák, a helyük másképp volt fakulva. A Judit szerint az egy MOL-os kamion volt, csak leszedték a matricáit.
Estét!
Ja, estét!
A véleményünk azonos.
amikor a teherautókat tankoltuk ósönös gázolajjal hangosabban jártak a truckok.
de ez sem volt szentirás,csak volt rá példa.
Dénes a MOL lerakataiba bárki bemehet tartálykocsival mi is maszekon keresztül hozattuk egy időben.
De szerintem azért volt leszedve a matrica mer mán eladta a MOLTRANS mer olyan szegények oszt kellett nekik a lé
Tényleg van igazság abban amit írtál majdnem mindenki a MOL-tól kapja. Régebben a Shell tényleg feljavította de mostmár nem csináljak azt hiszem.
Aki nem a MOL-on keresztül kapja a üzemanyagot az a Mabanaft de ti úgy ismerhetitek ,hogy OIL ez van kiírva a kutakra.
Én úgytudom mindenki MOL-tól kapja csak van aki feljavítja.
Szóval elvileg MOL-osnál rosszabb nem lehet.
Én is tankoltam már Auchnannál meg Tecskónál is semmit nem éreztem különbségbe. De pl 60ban a (Jászberény felé vezető utolsó Agip kúton talán a körforgalom után) ott nem tankolok többet....
Van valami tapasztalat (pozitív/negatív)?
Elsősorban autós szempontból érdekel!
Én sajnos az utóbbi 1,5 évben sokat jártam Mátyásföld felé, így szinte mindig az Auchannál tankoltam 95-öst. Olcsóbb volt, mint máshol és nem éreztem/érzek semmi különbséget más nyálhoz képest. Erő, zaj, füst: semmi különbség.
Nálatok?
Pénteken is ott tankoltam és ott volt a tartálykocsi is, épp üzemanyagot hozott. Kíváncsi voltam, hogy milyen felirat van rajta, körbe is jártam, de tök üres volt minden oldala. A rendszámon kívül semmi azonosító jel. Hófehér kamion, de mintha le lettek volna róla szedve a matricák, a helyük másképp volt fakulva. A Judit szerint az egy MOL-os kamion volt, csak leszedték a matricáit.
a kerekem a féktárcsával festéssel: 10.
a hűtők olaj/viz: 10.
szerintem süti...