Ja és Pep ez nem csak neked szól kellene nekem a 250 Jawa-ra első és hátsó gumi valami klasszikus kivitel mintázatban meg persze méretben is. A felni mérete 16" elől és hátul is 3,25 és 3,50 szélességbe. Véletlenül nem tud valaki olyan helyet ahol lehet venni ilyen régi motorra gumit.
ÁÁÁ és új kellene.
Köcce.
És felteszek majd pár darab képet is a kicsikéről!
Arra gondoltam, hogy péntek délután meglátogathatnánk az örkényi ringet. Inkább ott kopjon a gumiszéle, mint a köröshegyen! Szóval aki jönne az tudja mit kell tennie.... A délutáni pályhasználat asszem 7 rugó. (persze nekem van 30% kedvezményem )
1, Atix
2. GáborXX HA NORMÁLIS AZ IDŐ
3. pep. És végre leér a tédem ?
Szeretnék már déltől kint lenni, de mindenki akkorra jön amikor szeretne! De ledumálhatjuk a szombatot is ha jó időt mond, csak legyen meg hány fő, mert akkor ugy beszélem le!
Dev!
Neked meg mindenképp jönnöd kell mert meg kell tanits egykerekezni! A Főncinek meg azé ,hogy megtérdeljen valamit/valakit, csak hogy nyugodt téli álmot aludhasson!
Nekem a péntek és hétvége biztos hogy nem jó de, máskor szívesen lemennék csak nézelődni hogy mi fán terem a dolog. ugyanis még sosem voltam pályamotorozáson. De még a hungaroringen sem.
Arra gondoltam, hogy péntek délután meglátogathatnánk az örkényi ringet. Inkább ott kopjon a gumiszéle, mint a köröshegyen! Szóval aki jönne az tudja mit kell tennie.... A délutáni pályhasználat asszem 7 rugó. (persze nekem van 30% kedvezményem )
Udv csrobcsi.
Volna itt 1-2 dolog.
1;" Én is csatlakoznék a Club-hoz" HA LEHETNE . Ez lemaradt.
2;"mert úgy nézem az XX fórum lassan kihal" Az hogy az XX fórum kihal ELNÉZÉST A NYERS SZAVAKÉRT de pont leszarjuk többen is . Voltak a multban olyan problémák ami miatt létrejött ez a BARÁTI TÁRSASÁG a Club 130.
Még 1 kérdés: Személyesen ismersz valakit közüllünk ?
Mert Jó lenne az ajánlása, legalább anyi ,hogy " Jó srác . ismerjétek meg"
A másik dolog: fényezőt Szgeden nem ismerek de Pesten tudok neked segiteni.
Szép reggelt mindenkinek!
Én is csatlakoznék a Club-hoz, mert úgy nézem az XX fórum lassan kihal. Egyből egy kérdést szegeznék az itteni nagy érdeműnek, bár nem tudom hány Szeged környéki tag van. Nem tud vki Szegeden vagy környékén jó festő-fényezőt? Oldalidomot kellene festeni, mert sikerült a madarammal elborulni álló helyben
Így aztán a zúzott kő megtette hatását... Csupa karc lett az idomom, nem túl mélyek, de messzebbről is simán látszik. Szóval help. Plíz.
ÁÁÁ és új kellene.
Köcce.
És felteszek majd pár darab képet is a kicsikéről!
További jó klubbozást.
1, Atix
3. pep. És végre leér a tédem ?
Dev!
Neked meg mindenképp jönnöd kell mert meg kell tanits egykerekezni! A Főncinek meg azé ,hogy megtérdeljen valamit/valakit, csak hogy nyugodt téli álmot aludhasson!
ÁÁÁÁÁÁÁ akkor a szupermotyozás kilöve ?
Nyugi Atix is most lesz először
Nekem a péntek és hétvége biztos hogy nem jó de, máskor szívesen lemennék csak nézelődni hogy mi fán terem a dolog. ugyanis még sosem voltam pályamotorozáson. De még a hungaroringen sem.
1, Atix
Volna itt 1-2 dolog.
1;" Én is csatlakoznék a Club-hoz" HA LEHETNE . Ez lemaradt.
2;"mert úgy nézem az XX fórum lassan kihal" Az hogy az XX fórum kihal ELNÉZÉST A NYERS SZAVAKÉRT de pont leszarjuk többen is . Voltak a multban olyan problémák ami miatt létrejött ez a BARÁTI TÁRSASÁG a Club 130.
Még 1 kérdés: Személyesen ismersz valakit közüllünk ?
Mert Jó lenne az ajánlása, legalább anyi ,hogy " Jó srác . ismerjétek meg"
A másik dolog: fényezőt Szgeden nem ismerek de Pesten tudok neked segiteni.
Üdv :pep ( a Fönci )
1, Atix
Szép napot!
Én is csatlakoznék a Club-hoz, mert úgy nézem az XX fórum lassan kihal. Egyből egy kérdést szegeznék az itteni nagy érdeműnek, bár nem tudom hány Szeged környéki tag van. Nem tud vki Szegeden vagy környékén jó festő-fényezőt? Oldalidomot kellene festeni, mert sikerült a madarammal elborulni álló helyben
Így aztán a zúzott kő megtette hatását... Csupa karc lett az idomom, nem túl mélyek, de messzebbről is simán látszik. Szóval help. Plíz.
Na most már nem csak a Királyunkon, de rajtatok is beszartam!
Ennyi hülyeséget összehozni nem semmi dolog!
És most a sok hülyeség után kijelentem:
A MAINAPTÓL VFR750 már a 130as klub tagja!