Hali vfr750!
A tagfelvételre nincs külön recept!
eddig volt aki alanyi jogon jutott be mert kijelentette hogy ő a fönci,
volt aki királynak hiszi magát,
volt aki egyszerűen akkorára nőtt,hogy senki nem meri megkérdőjelezni a tagságát,
mások fogták magukat és addig gyurtak amig az 53-as karjukkal mutatták fel a klubtagságijukat,
és megint csak voltak akik korkedvezménnyel felvetették magukat miután fehér szakállat növesztettek.
de persze ez koránsem a teljes repertoár...
van aki évi 365 napot motorozik,és eközben még versenyezget is,(néha törött vállal) és mivel ebből következik,hogy nem teljesen 100-as a srác,ezért ugy döntöttünk hogy legyen 130-as....
de van olyan klubtag is aki a csaja hayabusájával villog.(amit mi sem értünk mert kőgazdag a srác..)
de olyan is van aki az első közös motorozáskor már letette a névjegyét,és kérés nélkül nyert felvételt a pásztói kirendeltségünkön...
de például olyan is van akiről mi sem tudjuk,hogy kicsoda...mert álarcot hord és banderasz magyarhangja....
és akkor azokról még nem is szóltam akik más klubbok tagjai,de szimpatizálnak velük....meg némelyik még rokon is....(bár ők most szaporodási időszakban vannak..)
és hogy a reklámarcunkat ki ne felejtsem,aki a lányok álma.....8bár mostanság Frank mountain-on épiti ki a biztonsági rendszereket...
nos a többiek pedig a felsoroltak ismerősei,és,vagy barátai.
(van olyan is akinek a felvételét erősen elősegitette,hogy egy 53-as kart tettek érte tűzbe..)
tehát láthatod! nincs bevált recept!
remélem tudtam segiteni!
A tagfelvételre nincs külön recept!
eddig volt aki alanyi jogon jutott be mert kijelentette hogy ő a fönci,
volt aki királynak hiszi magát,
volt aki egyszerűen akkorára nőtt,hogy senki nem meri megkérdőjelezni a tagságát,
mások fogták magukat és addig gyurtak amig az 53-as karjukkal mutatták fel a klubtagságijukat,
és megint csak voltak akik korkedvezménnyel felvetették magukat miután fehér szakállat növesztettek.
de persze ez koránsem a teljes repertoár...
van aki évi 365 napot motorozik,és eközben még versenyezget is,(néha törött vállal) és mivel ebből következik,hogy nem teljesen 100-as a srác,ezért ugy döntöttünk hogy legyen 130-as....
de van olyan klubtag is aki a csaja hayabusájával villog.(amit mi sem értünk mert kőgazdag a srác..)
de olyan is van aki az első közös motorozáskor már letette a névjegyét,és kérés nélkül nyert felvételt a pásztói kirendeltségünkön...
de például olyan is van akiről mi sem tudjuk,hogy kicsoda...mert álarcot hord és banderasz magyarhangja....
és akkor azokról még nem is szóltam akik más klubbok tagjai,de szimpatizálnak velük....meg némelyik még rokon is....(bár ők most szaporodási időszakban vannak..)
és hogy a reklámarcunkat ki ne felejtsem,aki a lányok álma.....8bár mostanság Frank mountain-on épiti ki a biztonsági rendszereket...
nos a többiek pedig a felsoroltak ismerősei,és,vagy barátai.
(van olyan is akinek a felvételét erősen elősegitette,hogy egy 53-as kart tettek érte tűzbe..)
tehát láthatod! nincs bevált recept!
remélem tudtam segiteni!
Bírom.
Ide találtál!
Hopp! Már személyesen is!
Ha a leszálkásított szemed kicsit lejjebb viszed, ott a válasz!
Megyek feléd, megnézem jól vagy?
Szép napot mindenkinek!
Peti!
Ha már elkészíted a plakátot, a megasztárba is beugorhatnál!Ott a Tillát maceráld meg!
Hétvégén nézem a tehetségkutatókat!
Jó reggelt!
Az semmi ?
Peti. (VFR 750)
Nagyon egyszerű,Valamilyen JÓ CSELEKVÉST kell tenned és evvel öregbitened a Club hírnevét
Pl: élő adásban berohannál az X-faktor adásába, felrántod Nori szoknyáját és közben 1 táblát tartasz a kezedbe amire az van irva :
I LOVE CLUB 130.
Majd valahogy megnézem...
Lekváros kaszakövet kaptam érte!