Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szííííp Reggelt!
Hali Pep ! Most a másik Fazeres is jönne ...
Viccet félre téve , kellene találni valami uti célt ami Budapest -Szeged - Pápa háromszögbe leledzik és kanyarogni is lehetne.
OK, de ti gazdagok lesztek, én meg csak egy izületes csóró fasz.
Ja, igen. Ha már elkezdtem az értetlenkedést, akkor még leírom, hogy azt sem értem, hogy miért kell a kipufogó csöveket a blokk alatt vezetni. Ja persze, tudom! Azért, hogy amikor indulok melóból haza és le akarok menni a 15cm-es útpadkán, akkor biztosan odavágódjon a betonhoz. Érdekes módon a superklotyóknál meg tudják oldani, normális utcai gépeken általában nem. Olyan, mintha nem is motorozni tervezték volna ezeket, hanem dísznek.
Pep!
Látom én, hogy próbálsz valami értelmesebb meztelen motort találni, de sajnos addig nem érdemes nemjapán motort venni, amíg:
- Az ember gyereke nem olyan gazdag, hogy 10ekm-enként cserélje az új motorokat,
- Vagy amíg az olaszok, osztrákok, és a többi nemjapán nem tudnak olyan motort gyártani, ami elmegy 50ekm-t elektromos, vagy mechanikai hiba nélkül.

Azt sem értem, hogy miért kell az embereknek GSX-R600-ból, CBR600RR-ből, R6-ból, stb. 190kg alatti streetfighter gépeket építeni házilag, miért nem lehet gyárilag ilyet kapni.
Hiszen ami normálisabb erejű naked, az mind 200kg felett van.
Ki érti ezt!?
Baszki szabi... motorozás....
Mi meg két napig reggel 4kor kelés meló este 10ig!
Az már nem is tudom hány óra munka
Vazze az 17 óra munka!
(most értünk haza... )
Ma nagy király volt hazamenni melóból.
Szakadó eső, autós tömegnyomor (minden sár szegény motorosra), DRZ gyertyafény első világítás, NO esőruha, kopott kipörgős hátsó gumi és ráadásképpen a sötétben sötét plexi.
Én szabin vagyok szombaton.
Ne feledd, akkor este hideg volt, de most már nyár van.
Mi ez? Fűkasza?

De csak akkor jöhet Gabi (frazer) ha 1 gyertyapipát lehúza kanyarok elött
OKÉ!
Mi is pápáról páran mennénk , összehozhatnánk valami atom szezonzáró gurulást.
Joci! ezt neked néztem ki Edinburgh-ban!

Bocs haver .
Direkt volt

holnap kapsz kávét engesztelésúl
Pepi!

Ma 250 kilcsit mentem esőbe! Ráadásul mikor odaértem akkor vettem észre hogy a gumim elfogyott. (nem kicsit, NAGYON!) Ugyhogy a visszautat, mind a 200 kilcsit 80-al autópályán esőbe nyomtam le. Tehát biztosra veszem, hogy egész délután csuklottál.....
Mert jó buli volt!
Vétel!

Tudod ki akar este tízig motorozni elég volt vasárnap hazamenni

A szombat délután jó lehet , délelőtt van valami dolgom csak nemtom mi!

Na mindegy majd még úgyis beszélünk addig! Egyébként a körforgalom gyalázó már akart menni ma is de nem engedtem a kisértésnek!
Robotos-Robotos Halló-Halló vétel.

Tegnap sem irtál semmit amit neked irtam

Lehet hogy
ERRE FOGSZ IRNI ?

V3
Pásztó-Pásztó vétel!
Szombat supermoto? /kb. este 10-ig ráérek és nyár van/
lassan indulok is!
jók legyetek!
este majd benézek!
nem egészen....
délutános vagyok......
beosztottam magam,de lehet hogy nem volt jó ötlet....
délután alig van forgalom,és hülyére unom magam....
amugy minden okés!
Pihizel?