A Prima-é is ugyanolyan. Én most hirtelen fejből nem tudom, de sima egyszerű méretűek.
Célszerű ilyenkor mindegyiket cserélni, mert elég illúzióromboló tud lenni egy zörgő morgó blokk.
Még abban kérném a segítségeteket , hogy mikor szétszedtem a blokkot lefényképeztem a vezetékezést de sikerült elhagynom. A manuálban nem ugyanaz a színjelölés. Egy fénykép a blokkból kijövő vezetékekről jól jönne. A sárga sárgazöld a fesz szabályzó fekete trafó de a kék az nem értem mert van rajta átkötés ami nincs a manuálban és a trafóról még mindig hiányzik egy vezeték. Előre is köszönöm a segítséget.
Gyakorlatilag sehol nem kapsz hozzá se hengert,se dugót.Csak használtat.Két éve olaszországból lett rendelve dugó 70 euróért.A Primáé nem jó bele,mert az 40mm,a Cocis 38mm
Sziasztok Cokis 50-es hez hengerszettet keresek illetve a meglevőbe dugó is elég lenne.
7.5 bár a kompresszióm kicsit gyenge ha jol sejtem?
A henger jó állapotú de Dugót nem találok sehol.
Mindenféle segítséget keresek. Van egy pár alkatrészem komplett blokk
szétszedve persze henger nélkül. Illetve egy 125-ös öninditó ha érdekel valakit. Köszönöm a segítséget.
Hello
Így nehéz segíteni nagyon.
De elsőnek mérjetek egy kompressziót abban a hengerben.
Rakjál belevaló gyújtógyertyát megfelelő hézaggal. Ha van megfelelő szikra akkor ott rendben lesz ez a rész.
Karburátor legyen tiszta és jól beállítva.
Gyújtásidején nem tudsz állıtani, de a trafó és a tekercsek meghibásodásával is okozhat ilyet.
Célszerű ilyenkor mindegyiket cserélni, mert elég illúzióromboló tud lenni egy zörgő morgó blokk.
szotyilow@citromail.hu
megnyomom a gombot olyan hangot a d mintha tekerne de nem indít?
Üdv Gábor
Itt: http://www.robogowebshop.hu/ke...
Vagy itt próbáld meg: http://italmondo.hu/shop/az-os...
7.5 bár a kompresszióm kicsit gyenge ha jol sejtem?
A henger jó állapotú de Dugót nem találok sehol.
Mindenféle segítséget keresek. Van egy pár alkatrészem komplett blokk
szétszedve persze henger nélkül. Illetve egy 125-ös öninditó ha érdekel valakit. Köszönöm a segítséget.
A fényképen levő az? Illetve menyi lenne?
Köszi a választ.
Gábor
75-ös hengerhez hol lehet kapni dugattyút? neten sehol nem találtam
Így nehéz segíteni nagyon.
De elsőnek mérjetek egy kompressziót abban a hengerben.
Rakjál belevaló gyújtógyertyát megfelelő hézaggal. Ha van megfelelő szikra akkor ott rendben lesz ez a rész.
Karburátor legyen tiszta és jól beállítva.
Gyújtásidején nem tudsz állıtani, de a trafó és a tekercsek meghibásodásával is okozhat ilyet.
Szerintem olcsón adja a tulaja, ha meg már úgyis festeni kell, akkor már a többit is meglehet csinálni.