Heló!
Cagiva prima alkatrészeket keresek ilyet hogy: önindító vagy közlőfogaskereket, váltó oldali lábtartót, levegőszűrő dobozt, oldal idomot (mindkét oldalit), vízpumpa tengelyt, a blokkba a képen látható tengelyre fogaskereket és anyát. ha valakinek van jelezzen már! Köszi :D
Kopotat én is láttam az apródon, csak az van ott. Hiába hírdetik úgy, hogy teljesen jó állapotú. 2x vettem onnan lamellát mondván ,,x mm vastag.. megjött a csomag rámérek, xmm.hez képest 3mm-el volt véknyabb. Pont nem jó már, de frizbizni és kutyát dobálni még tökéletes. Ugyan olyan AGIP 15W50-es töltötem bele csak frisset
A benzinhez viszont MOGUL2t (kék flakonos) olajat használok,,nekem az vált be..volt 250 Honda Cr,abba is mindig azt tettem,mainapig megy..Apám a ciripelő csörgő simsonjába is azt teszi azóta állítolag finomabban puhábban jár tőle...
AGIP 15W50-es olajom van benne, ami a manálban is szerepel. A 10 ropi kicsit sok a kuplungért, 16990 a vadonat új, Olaszországból postával. Te milyen olajat használsz?
Nekem van komplett, blokkom ,A hengert +hengfejet elvitték róla,alkatrészei eladók,eredeti főtengely, nem lóg nem kotyog,még benne van a blokkban,oil pump,deklik,kuplung,..
ugyan olyan mint a Prima, csak fényezni kell.
Szeretnék egyszer egy ilyen fénYezésű Prima-t.
Cagiva prima alkatrészeket keresek ilyet hogy: önindító vagy közlőfogaskereket, váltó oldali lábtartót, levegőszűrő dobozt, oldal idomot (mindkét oldalit), vízpumpa tengelyt, a blokkba a képen látható tengelyre fogaskereket és anyát. ha valakinek van jelezzen már! Köszi :D
A GPR visszapillantó tükrök mennyibe kerülnek?
A kuplung lamellákat és rugókat mennyiért adod?