Szia! nem lattam hogy irtal volna e-mailt. ha tudsz valamiben segiteni akkor bejelolhetlek facebookon vagy ha megadod a szamod felhivhtalak! Koszi szepen
Nem jársz véletlenül mostanában Debrecen vagy Hajdúszoboszló felé?
Kelleni fog mindenféleképpen, hogyha valahogy megtudunk egyezni.
Igaz nekem GPR-em van, de a Prima tükre szebb.
Nehéz a dolog mert az előző tulaj agyon gányolta az egészet. Többen használnánk a motort és úgy gondoltuk, hogy vagy kap még egy esélyt vagy mehet a méhbe. Ezért a blokkot gondoltam felújítjuk először annyira, hogy normálisan működjön mert a váltó is nehezen járt meg elég "taknyos" volt és utána teljes generál. Már haladok csak a blokk tele volt tömítőpasztával meg valami undorító fekete ragaccsal gondolom "olaj". Akkor majd keresek service manualt. Köszi!
Hello
A ballansz tengely, hogyha elvan téve akkor az nagyon tud rázni. Amikor nem pörög fel, az nem hiszem, hogy ez okozza.
Ha már szét van szedve, lehetőleg cseréld az összes csapágyat, szimmeringet mert nem nagy összeg.
Mielőtt szétszedtétek nem mértetek kompressziót a hengerben?
Mivel nem gépnél vagyok, nincs itt a rajz a jelekről, de keress "service manual"-t a Prima-hoz, abban benne lesz a kép.
Sziasztok!
Van egy Cagiva Prima 50-em. Iszonyatosan rezonál az egész és nem veszi a fordulatot. Szétszedtem és azt láttam, hogy semelyik fogaskerék sincs jelen.Hogy kell jelre rakni a fogaskerekeket? Csak egy csapágynak volt lógása, szóval a rossz beállítás miatt rezonálhatott ennyire?
Előre is köszi!
megtudod adni a mobilszámodat, hogy egyeztessünk