Sziasztok.Lenne egy problémám két hete vettem egy mitot és nemtudom mi lehet a baj hogy nincs töltés.A fesszabályzó jó néztük tovább és alig jön valamennyi áram a kábeleken egyik sincs megtörve egyik se húz át mind jó.Mi lehet a baj miért megy kevés áram a fesszabályzóhoz ?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tegnap hoztam haza szerelőtől a motorom. Lábon jöttem vele vagy 30 km-t és az utcánk végén lefulladt a motor és azóta se kép se hang. Elfordítom a kulcsot és mintha rá sem adnám a gyújtást. Hazafelé a lámpa sem volt túl erős és az üres jelző is hol ment hol nem. Hol keressem a hibát? Volt már esetleg ilyem valakinek?
Sziasztok!Ismét segitséget kérnék,hozzáértöktől!
Cagiva Mito kipufogo csőnek milyennek kell lennie belül?Ugyértem törés,vagy valami akadály" (a kipufogo gáznak),kell lenni benne?Mert én ma leszedtem,hogy lemérjem a belső mérteket a gyapot tömités miatt.Belenéztem és a kipuf. gáz minden féle akadály nélkül átmegy rajta.
Henger, ( nicasilos de hibás ,talán még lehet használni, ), valamint mebrán, karburátor ( mikuni 34 mm es ) Mitohoz eladó.
Henger: 12.000 HUf, membran+ torok:12.000, karburátor: 22.000 HUf.
Üdv mindenkinek: András
Telefon: 06303771181.