Irigyellek! Szívem szerint már mentem volna én is. Mi ma elmentünk bátyámmal meglesni az új vasat. Minden frankó volt, full jó, szép állapot, örültem!
Sajnos vissza kell menjek Budapestre holnap, de csütörtökön fősuli után már jövök is haza és egyből megyek érte! (Este 10kor írjuk meg a papírt.)
Remélem Citadellatalálkozón találkszunk' !
Árat tudsz?A környéken vannak gumisok,de kb3000Ft/kerék a centír-gumi csere munkadíja.
2 éve még 1500-ért cserélték a hátsó gumimat(centírozással persze)
Kimentem én is egy körre ,igaz csak a környékünkön.
Hosszabb útra majd akkor,ha a gumikat/fékbetéteket/olaj-olajszűrő lecseréltem.Most vettem észre,hogy az első gumin a minta és profilmélység ugyan jó,de erősen ki vannak repedezve a barázdák belsejei,plusz egy helyen a gumi széle is szakadt.Másik gumim van.Valaki tud olcsó gumist?Első-hátsó gumi csere.
Azért nem harc de majd nyomathatjuk, azért a supermotonak vannak előnyei Holnap folytassuk, várom a beszámolót én annyit halottam hogy az olajra oda kell figyelni a 660 blokkjában
jóccakát!
660, igen. Ismerőstől veszem, elvileg csütörtök este majd, vagy péntek reggel. Holnap pedig megyek megnézem, mi a helyzet vele.
Remélem nem lesz semmi probléma és el tudom hozni.
Néztem a galériádat, láttam! Jó kis gépek ezek, majd váltasz Te is. Én egy 125ös Husqvarnáról ülök át, nemrég adtam el.
Sajnos vissza kell menjek Budapestre holnap, de csütörtökön fősuli után már jövök is haza és egyből megyek érte! (Este 10kor írjuk meg a papírt.)
Remélem Citadellatalálkozón találkszunk' !