Én is netről szereztem be, de igen fura az a méret, de ha be fér a 160 akkor szerintem nyugodtan mehet, nagyobba felület és jobban tapad:)))
De meg keresem az emailcimét a srácnak, meg lehet kérdezni van e neki neked való.
Nos!
Segítséget kérnék,radar-lézer detektorral kapcsolatban blokkoló nem kell)!
Kinek mi a tapasztalata,ki milyet ajánl,használ?
Egy teherautóban szeretném használni!
Sose volt vágott gumim,a vas 250kg és 110le inkább túra mint sportgép viszont tempósan használom ahol lehet.Gumit nem eszi így ezzel nincs gond,ha van gumis ismerősöd aki vág,később megkeresnélek ez ugyben.A bt016 lehet hogy király gumi de az én méretembe nem találtam,eléggé űrlény..no comment
Bizony a Bt 16 is tapad:)))előző az volt, de a vágott kb 2x jobban ha meleg.
Jimmy a dekoros haverodnak kéne az elérhetősége, lassan neki kéne állni helyre rakni a szineket meg a matricákat
Haver esőben semmi se nyerő.De a vágottat is be nyelik van rajta e jelzés. És az aztán tapad, nekem az van hátul. 10 ezer egy hátsó és kb 5-6 ezret mész vele, vagyis nekem.És az enyém eszi a hátsót rendesen:)))
Vászonig kopott gumival mentem idén igaz nem sokat mert májusba c vágányra kerültem,és nem kiméltem a jobb csuklóm ésszel kell vele menni,viszont jövőre szeretném megélni milyen lehet szőr új gumival fasza tapadással fogni az utat,és nem csak száraz úton szélcsendbe
De meg keresem az emailcimét a srácnak, meg lehet kérdezni van e neki neked való.
Van nekem is iesmerős aki vágja a gumit ha kell
Segítséget kérnék,radar-lézer detektorral kapcsolatban blokkoló nem kell)!
Kinek mi a tapasztalata,ki milyet ajánl,használ?
Egy teherautóban szeretném használni!
Így van, megszoktam én is a sliket, és ezután is azzal fogok menni
gerillareklamstudio@gmail.com
Jimmy a dekoros haverodnak kéne az elérhetősége, lassan neki kéne állni helyre rakni a szineket meg a matricákat
Vágott slick esőbe nem nyerő + a sündőr se díjjazza túl olcsón,ezért kell normális ami jól tapad