Sziasztok
Rxv 450 2008 as évjáratról mi a véleményetek?
Hibái,mik a javítani valók?
Service manualt el tudja küldeni valaki?
Segítségeteket előre is köszi
Kis garázs takarítás után az alábbi képeken látható alkatrészektől kis pénzért megválnék, azon kívül van még 2 szett jó állapotú hűtőm is, azok 20k/szett.
Szerintem KM óra jeladó lesz a gond, egyik telószárra van felfogatva. De van olyan, hogy messze van a csavar a jeladótól és azért ír hülyeségeket, van hogy egy kavicstól pofont kap a jeladó és megkotlik.
Itt van egy kis info, egyszerű szerszámokkal is ki lehet mérni: http://photobucket.com/gallery...
Van mindenem hozzá, ha kell tudok segíteni.
Csütörtökön foglaltam le a szállásokat, de így is hívogattam, keresgéltem mire találtam garázsos szállásokat végig. Elfogytak a helyek, előbb kellett volna írnod... Utána is megyünk, rá 2 hónapra, PÜ-ben küld el a számod aztán értesítelek ha aktuális lesz, én is jobban szeretem ha többen vagyunk. Sok helyet megnézünk akkor is.
Amúgy én is nehezen fogadtam el a motorral és az alkatrészellátással járó problémákat,de az idő átformálta a gondolkodásomat.Légy mindig előre felkészült.Személyszerint "új"motorom vásárlása után,már 1 hónappal beszereztem hozzá hüvely,dugó,gyűrű,csapágyak---stb,beszerzését okosan.
Sajnálom őszintén,és át is érzem ha valakit megszivatott ez a technika.Igen volt baja 20 E alatt,hengerfej tömítés átégése,13 e-nél,kuplungkosár anyája meglazult,injektor benzin nyomócső bilincs lelazult,bowden szakadás,de nekem ez nem problem,számoltam rá ezelőtt már tíz éve,hogy valszeg lesznek,vele majd foglalkozós napjaim.Szívesen mennék veletek hosszabb távra is kistrojak,de nem ezzel a motorral.Nem azért mert nem bírná ki a távot,hanem mert a szívem szakadna meg,hogy maxon forog egész nap.Tervbe van egy xt 660,azzal,nagyon szívesen kullogok utánatok,de ez még a jövő.Szóval vegyesek az érzelmeim,megértek mindenkit,ha tudok segítek,és mégegyszer,csak az vegyen ilyen motort,aki elég képzett,vagy nagyon be van töltve,és semmi nem számít.Az én vallásom megjavítani,nem pedig eladni valakinek szopórollernek,mert ez megy a mai világban,csak nem mindenki látja.
Hívj fel, elvileg nekem van.
Minden jót!