Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már lassan meglesz nekemis
Nemnem, tőled az életbe nem veszek többet semmit Amúgy viccet félretéve, az egykerekezést akarom tökéletesíteni, illetve a holtpontozást, és ehhez most egy robogó az ideális, szóval elvileg SR lesz - de ezt már mondtam neked...
ktm sxc 400 csere érdekel? esetleg xt 125 csere?
Az enyém 399.999 és papíros, de mivel a karbibeállítás szükséges, ezért odaadom 370be is
enyém 4kila papíros
nekem is annyiba volt...szóval összesen olyan 5kiló körül van csak az amit ketten ráköltöttünk...
Hát jah. Csak már a karbitól szívszélhülést kapok. Most, hogy már jó lenne, így nem igazán merek vele menni. Gyuri példáján okulva meg nem merem szerelőhöz vinni, meg spec mostmár pénzemsincs rá. A motor 560 mátyásba van eddig.
fogalmazzunk úgy hogy jobb mint nálam...de az rx találkozón mégis az enyém ment a leggyorsabban
Hát fordulat mostmár van, gyújtótrafó okozta a galibát, viszont a karbival még mókázni kell, mert üzemanyagszegényen ég, ergo, ha nem lesz beállítva, megragad...
már jó?
tavaszra vagy nyárra akarok venni... ha lesz pénzem xD.. meglássuk mi lesz.... jah és papiros kéne
ott van Fepi rxe is...4kilóba.. és jó gép
aranyos csaj sztem.... de a moci mennyi ? csaj nélkül az van itthon is
ha kell felni én tudok valakit, akinek van
szép arca van...lehet a kép nemadja vissza
lehet, hogy többet kellene rákölteni mint a motorra
mekis zacsi is kéne hozzá egy szép lyukkal
feelárért adhatom:D.......
Azt a csajt nem is adod hozzá?
van olcsóbban is rx
hagyd abba az SM-é alakítást és gyere majd Endurózni
hajjaj, ha annyi pénzem lenne tuti megvenném a Balázsét de egyelőre marad az mx
énmár csak azt nemértem h mé akkor adja el mindenki az sm-ét amikor én megcsinálom?
530e Ft, motor + sm cucc + enduro cucc
Hello! Szerintem az RX gyárilag a legjobb Nekem is van 1 és eladó