Sziasztok! Keresem a képen látható bekarikázott alkatrészeket rotax 123-hoz. Power szelephez a 2 rugó, illetve a műanyag fedő. Ha valakinek esetleg van eladó akkor kérem ne tartsa vissza az infót!
Sok sikert hozzá! :D
Én egy évig kerestem hozzá intenzíven tankidomokat. Vagy 40 darab bontót hívtam fel, senkinek sincs.. Ebayről tudsz venni dbját 24.000 Ft ért. Valami rettenet.. Nagyon ritka sajnos ez az idom.. :( Nemelég hogy törik mint az állat, de ilyen plexites anyagból van és még heggeszteni sem lehet.. Műanyagheggesztő aztmondta h még nemlátott ilyet De ha szerencséd van lehet, hogy találsz, én 1 évig nemtudtam. Gerecsemotrot esetleg felhívhatod.
Mi lehet a hiba a motorral ? Aprilia RX 125 ROTAX 123
Reggel elinditom nagynehezen kimegyek kerülni vele 10 percet erre jövök hazafele leáll és fütyülő hangot ad ki a kipu elindulni nem indul csak ugyanezt a hangot adja ki pár probainditásnál , elindítani is ugy indult el hogy kapott hengerbe kis benzint aztán gyertya vissza és kis gázzal elindult alapjáratot nemtartja , most pedig nem is indul el egyáltalán .
Vadonat új utángyártott AMAL SEM CDI/trafó/elektronika eladó.
Jobb mint a gyári, sokkal megbízhatóbb, stabilabb szikraképződés, fojtásmentes. olcsón eladó.
érd.:
patvaros87@gmail.com
ÜDV RX 125 höz keresek berugóklart valamint végdobot. rezóm van csak a dob nincs meg. lehetőleg gyárit! akinek van kérem jelezze!
06-30-409-71-84. vagy kommentbe telószám és hivom!
Sziasztok
Aprilia rx 125
A következő alkatrészekre lenne szükségem:
Fejidom lámpástól
Km óra konzollal gyújtás kapcsoló nélkül
Trafó /kék/
Középsztender
Ha valakinek lenne kérem jelezzen. Kovacst1em@citromail.hu
az lehetséges, hogy csak az egyik teleszkópszárban van rugó gyárilag?
patvaros87@gmail.com
Üdv
Jó állapotú főtengelyt keresek rotax 123
Jó állapotú főtengelyt keresek rotax 123
Én egy évig kerestem hozzá intenzíven tankidomokat. Vagy 40 darab bontót hívtam fel, senkinek sincs.. Ebayről tudsz venni dbját 24.000 Ft ért. Valami rettenet.. Nagyon ritka sajnos ez az idom.. :( Nemelég hogy törik mint az állat, de ilyen plexites anyagból van és még heggeszteni sem lehet.. Műanyagheggesztő aztmondta h még nemlátott ilyet De ha szerencséd van lehet, hogy találsz, én 1 évig nemtudtam. Gerecsemotrot esetleg felhívhatod.
Valaki nem bont 98-as 25ös RX-et? 2 tankidomra lenne szükségem és pár apróságra aki tud vagy vaneki írjon Köszi
Reggel elinditom nagynehezen kimegyek kerülni vele 10 percet erre jövök hazafele leáll és fütyülő hangot ad ki a kipu elindulni nem indul csak ugyanezt a hangot adja ki pár probainditásnál , elindítani is ugy indult el hogy kapott hengerbe kis benzint aztán gyertya vissza és kis gázzal elindult alapjáratot nemtartja , most pedig nem is indul el egyáltalán .
Jobb mint a gyári, sokkal megbízhatóbb, stabilabb szikraképződés, fojtásmentes. olcsón eladó.
érd.:
patvaros87@gmail.com
06-30-409-71-84. vagy kommentbe telószám és hivom!
Aprilia rx 125
A következő alkatrészekre lenne szükségem:
Fejidom lámpástól
Km óra konzollal gyújtás kapcsoló nélkül
Trafó /kék/
Középsztender
Ha valakinek lenne kérem jelezzen. Kovacst1em@citromail.hu
Feszültségszabályzóval kapcsolatban tudok segíteni.Képet most nem tudok de leírom.
g-dupla sárga
g-sárga
r-piros