Ha a rugó kezdetét nézem,már mint a felsőrészénél az nekem is 20 mm. Nem feszítettem meg jobban így is épp leér a lábam.. Valószínúleg szakamberre kell bíznom És csőkkent majd a hosszúságából is.
Fel vettem vele a kapcsolatot! Véleménye szerint lehet olajcsere kell, vagy a szelepek vannak felragadva.. Lehet küldöm majd neki.. Hátha rövidíteni is tud kicsit rajta, ne kelljen annyira megmásznom azt a motort..
Hát mivel ha a rugó jobban elő van feszítve, alaphelyzetben nagyobb benne a tárolt energia, feszültség. Berúgózott helyzetben nagyobb a tárolt energia(előfeszítésből adódó + a rugóútból adódó energia), ergo erősebben "löki" vissza a lengőkart is.
Az igazság az hogy ez az egész rugóstag, sőt ez az egész felfüggesztés téma nem bontható szét egyszerű, különálló részekre, rendszerként kéne tekinteni rá. Hiába jó mondjuk az első villa, ha a hátsó felfüggesztés nincs összhangba azzal.
Próbálgatni kell, ezt ide azt oda állítod, és megnézed hogy reagál a motor. Elég hosszú, kínkeserves művelet
Nincs mit az útmutatókért, ezért van a fórum, megosztani a tapasztalatokat, irányvonalakat adni egymásnak
Majd írd meg mire jutottál.
LINK
Hirdetésénél is ott az elérhetőségei.
Az igazság az hogy ez az egész rugóstag, sőt ez az egész felfüggesztés téma nem bontható szét egyszerű, különálló részekre, rendszerként kéne tekinteni rá. Hiába jó mondjuk az első villa, ha a hátsó felfüggesztés nincs összhangba azzal.
Próbálgatni kell, ezt ide azt oda állítod, és megnézed hogy reagál a motor. Elég hosszú, kínkeserves művelet
Nincs mit az útmutatókért, ezért van a fórum, megosztani a tapasztalatokat, irányvonalakat adni egymásnak
Majd írd meg mire jutottál.