Kurva jó volt a 7vége egy sziklavájatba estem, a hátsó féket még délelőtt levertem... volt baj lefele menet pontosan beállított powerszeleppel power nyitás közelben elég volt tartani. nyél gáz 2x volt nem kellett nyelezni. a fékrendszert kicserélem a picsáááába, és komolyan gondolkodom hogy 250ér mit is vennék helyette úgyhogy marad.
Érdeklődnénk hogy Rotax 123-asnál menyinek kel lennie a kompressziónak, mert az ennyimnek 13-as,és az a gyanúm hogy 125cm helyett 160-as henger van és szerintem hogy az előző tulaj 125-ös hengerfejet rakott rá. Ha esetleg valakinek van eladó 160-as hengerfeje reális áron akkor az érdekelne. Köszönöm!
Sziasztok!
Van egy Aprilia RX 50-em. (1999-es)
Nem volt rajta km óra, hát vettem egyet bontottan, hozzá egy gyári km spirált. Egy baj van.. Betettem a spirált a helyére , de nem mozdult az óra. A km meghajtó teker. Kivettem a spirált a meghajtóból, és megtekertem kézzel. Ha az óra járásával ellenkező irányba tekertem, az óra mozdult, mért. Viszont a meghajtó az óra járásával megegyezően teker. Akkor működne az óra , ha hátrafelé pörgetném a kereket (de ugye akkor nem pörög a meghajtó) . Mit lehet csinálni? (tudom , hogy nem az a téma, de gondoltam , hátha valaki a segítségemre lehet)
Srácok! Ez a lánckerék 52-esben Lánckerék hátra, és ez előre első lánckerék 14/15 ösben jó lehet az RX-emhez? 2002-es. tehát a kérdésem, hogy ezek amiket linkeltem passzolnak-e hozzá illetve, ez az áttétel nem túl nagy? :O Köszi!
Kurva jó volt a 7vége egy sziklavájatba estem, a hátsó féket még délelőtt levertem... volt baj lefele menet pontosan beállított powerszeleppel power nyitás közelben elég volt tartani. nyél gáz 2x volt nem kellett nyelezni. a fékrendszert kicserélem a picsáááába, és komolyan gondolkodom hogy 250ér mit is vennék helyette úgyhogy marad.