Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SDR200 Mióta vadászok egyet..
szia Mitogeri. Nem tudsz nekem képet küldeni a blokk nélküli rgv-ről? Hol található a moci? köszi előre is.
végülis,a te stilusod se semmi mondjuk csak megkell nézni a fotókat,sokat nemkell kommentelni
nah mi lesz kicsinyatala?:D
szerencsétlen a jó telibevert fejű apád az a szerencsétlen hogy anyádba rakta a retkes faszát azt belerakott téged te veréb geci! hülyegyerek itt hőbölögsz te kezded az ész osztást azt neked áll feljebb a faszod te majom? gondolkozzál már el!
melyik vagy?:D
(¤Bence¤RS¤)
Tudod ki a testvéred hülyegyerek,akihez verted a kutyaszaros homokozólapátot,az pedig nem én voltam.
Az olyan madárlátta embereknek próbálnék segíteni,mint te vagy szerencsétlen de tényleg minek is!? Igazad volt,vedd meg nem rontom én senki üzletét.szevasz
aztán te kinek oltod az észt öcsém, foglalkozzál a saját motorvételeiddel,aki megteheti az meg úgy él ahogy akar testvérem! ehhez nem fűzök többet
Igen abban van.Szépek az idomai,tükrei,lámpái tankja,lefestve a felnije és fényes a váza,mi kellhet még?A vételár század része,ha a blokkja meg keresztbe jár,összeakadva rá még mindig kmereket hajtva,esetleg hüvelyezve is.Lehet majd tologatni.És csak most csak neked itt extra olcsón,istenem.Látatlanba nyalókát se igérj rá,nem hogy pénzt.
Üdv,ha májusig meglesz akkor elviszem:) gyönyörű állapotban van
eresnyata ez az a cső,amivel jövőre 125 vb-n fogsz menni?
Nemis mondtam hogy abbanvagy.Hnegerben ugy egyeztünk meg hogy kapok egy sérülésmentest.azért nemadtad oda anno a másikat Hringen.csak már nagyon röffentenék.marhára.csak már baszki nekem kellemetlen kérni.
rendben
holnap tud hívni aki akar, mert akkor leszek bekapcsolva
csak vedd fel légyszíves a telefont,ennyi.
Keresd meg Sanyikát.
Akinek még van valami gondja basszaki a rongyos batyut elém, mert hányok mindjárt!
Nálam nincs rally kerék,a teló meg volt törött,ahogy a villahíd se,ami azért tört el,mert úgy ráheggesztettetek a vázra,hogy meggörbült a kormánycső,és ettől feszült az egész.A cső anyagi részéről meg nálam nem egészen ezt mondtad.De mind1,keress majd meg személyesen.
Ati, csináltál egy vázat magadnak jégmotorozni és utánna mentem vele én nyáron! Szőlőlugasból csináltad , még te mondtad! Biztos sok munkád volt vele , azt nem vitatom, de én is adtam neked tavaly egy blokkot veresenyezni szívesen, hogy boldoguljál? hogy ne kelljen belefektetned pénzt és ráadásul akkor én sem használtam. Most meg a vázzal kezded szívni a véremet, a villa ott tört szét, ahol megheggesztetted, nem én fűrészeltem szét! Úgy érzem, amiben tudtam én is segítettem neked, úgy ahogy te nekem. Akkor most mi is van?!
ok a törött telót küldöm,meg a hűtőt is, a rallykereket meg kerítsd már elő majd. de ezeket úgy írod, mintha én nem hagytam volna már ott cuccokat nállad! És ráadásul nem ennyit! Az rs 125 csőből, meg nem nekem csinálsz pénzt, hanem magadnak!
teljesen mind1,nem fórumtéma a dolog,érzékenyen érintett a szétbaszott vázam látványa.Befejeztem.
Meg egy felesleges fuvar,az ígéret be nem tartása miatt....de a lényeg,hogy a cuccaim kellenének,nagyon.
hátsófék van, meg vízfedél is. a hengert nemtudom, hogy megvan e még, mert Bafgi azóta adott el sokmindent. de ezekkel nem restanciában vagyok, ha jóltudom. Igaz?
Két gumi,egy hűtő,egy első kerék,két teleszkóp
viztérfedélről beszéltünk,meg hogy odatudod adni a másik hengert aminek nincs megütve a teteje.Meg a malossi gyujás meg a dna hátsófék.berugót már szereztem.