Üdv! Előfordulhat, hogy tényleg 15 lovas. Jöttek ki belőle fojtott verziók is, kisebb kategóriás jogsival vezethető. Ezekben nincs kipufogó szelep(power szelep).
Van amelyik csak papíron a gyengített verzió, a valóságban viszont nincs fojtva. Ezt nem árt tisztázni az eladóval.
Hello urak lenne egy amator rs125 kerdesem. A 2007 es evjaratu fekete piros uleses rs hany loeros ? mert lattam mar 15 es 28 loerosnek is feltuntetve. Koszi
Ha nem fordul át a víz, akkor az öreg termosztát is megszorult, semmi képpen ne járasd.
A gyertyakép pedig legalább 10 km folyamatos motorozás után lesz úgymond igazán helyes, addig nem ég ki a gyertya rendesen.
Köszi. Hát nekem fekete kokszos így ak nem is jó. De most már be se indul én nem akarok bele nyúlni de szerelő sincs közel, és az a baj h nem fordul meg a víz benne ahogy észre vettem. Van bajom vele
Hello.
Elvileg AF1 125-ös motoron 28-as Dellorto karburátornak kellene lenni. Ez már gond ha Neked 24-es.
Az alapjárat ingadozás a szegény keverék miatt lehet.
Azaz Kevés üzemanyag sok levegő. Ebben a gyújtógyertya színe sokat segít.
Ha Fehér/szürke sok a levegő, ha ősz barna megfelelőek az arányok, ha fekete/kokszos akkor sok az üzemanyag és vagy a 2T olaj egyszerre.
Üdv. Van egy af1 és az lenne a kérdés h van rajta egy dellorto phbl 24 karburátor és h a sibert hányadik fokban kell tenni az a baj sok a benzin. A másik h egy darabig szépen jár 3000 körül utána le esik 2000 re és le áll h állítsam be.
Szia! Nem tudom aktuális e még a kérdés, de én most láttam és arra tudok választ adni, hogy a piros jelzőlámpa a műszerfalon azt jelzi hogyha kevés az olaj az olajtartályban, illetve ha ki van kötve a külön olajozás akkor értelem szerűen folyamatosan világít. Egyébként nekem egy 2009-es rs 125-öm van, nem nagyon tudok típushibákat, jó gépek ezek :D
Üdv ,keresek hegyes rs fejidomot 2008 Lorenzo replika piros színüt lehetőleg hibátlant, Jollymoto,Arrow rendszert,légszürö gumit,jó állapotu első hátsó féktárcsát radiális elsötelót -hibás is lehet, ELADÓ: sérült de javitható üvegszálas pályaidomok, tel 06204242946
Sziasztok! Sajnos hazepites projekt miatt elado lesz a vasam. Meg nem volt idom hahura feldobni, berakom ide ki mit adna erte alapon.... szabad piac van johetnek a 2 kecsket xboxot hozzaszolasok is, na meg persze az ertelmesek is :) Mindenaron es barkinek ugysem lesz elado!;) Sose bukott, Dede szerelte, Polyak laci szervizelte, full uvegszal palyaidom, forditott valto, gyorsgaz, jolly rendszer, slick gumik, pneus power, es sok mas finomsag....Adatlapomon millio kep video.
Van amelyik csak papíron a gyengített verzió, a valóságban viszont nincs fojtva. Ezt nem árt tisztázni az eladóval.