Szétszedtem tegnap, de minden megvan újra összerakható és mehet pályára. 2 garnitúra idom, plusz kerekek, plusz lábtartók, az összes csavar, igy legalább látod mit veszel. Plusz még a lentieken kívül jár hozzá sok alkatrész... 150 ezer fix egyben mindenestül. Egy kisteherautónyi cucc ez kb. Szállítani is tudom.
Előző komment kiegészítése: AF1 sp épitett pályamotor alkatrészei. Rövid történet, a motort magamnak építettem, 2013ban Mami kupa fordulót nyert Visontán. Azóta nagyobb megszakításokkal csak állt a motor és mivel egyben nem érte volna meg eladni, így az alkatrészenként kerül eladásra.
Rotax 123 blokk ( felújított vízpumpa, zsírúj kuplung és kuplungbowden, jó hajtókar és főtengely)- 30.000
Henger (alapméret körüli vasperselyes henger, 53.93as Vertex TMRacing 1 gyűrűs dugóval, hibátlan DEDE 2T módosított hengerfejjel, csapszeggel, víztérfedéllel)- használt állapot, de hatalmas erő van benne- 50.000
Sziasztok !
Eladó 2db Moto3-as pályagumi 115/75r17-es 2 féle keverék.
Nagyon jó állapotban, csak pár kör van benne..
Bármi info, kérdés: Hegedűs András 06-30-525-6610
500 km-t futott Lánc szett.
500 km-t futott Bridgestone hypersport gumik.
Olaj légszűrő gyertya csere megvolt télen.
Xenon izókkalLED-es indexeknél Arrow Carbon sport dobbal rövid fék és kuplung karokkal rendelkezik.
Tökéletes motorikus állapotban van. 60 ezer km van benne.
A motor műszaki vizsgával rendelkezik 2021.05.20 - ig.
Esztétiaki hibák vannak a motoron.
Nekem sajnos nincs időm vele foglalkozni.
Csere érdekel akár ráfizetéssel is.
Honda CBR 600 RR, Kawasaki zx 636 2005-2006, Suzuki G-SXR 600.
Rengeteg alkatrészt adok hozzá.
Kérésre küldök több képet is.
Telefonon mindent elmondok.
06209146605 ös telefonszámon a hét minden napján elérhető vagyok.