Sziasztok Tagok! 1996-98as évjáratú (szív lámpa, régi idomszett) RS50-emhez keresek első ülést, és plexit! Posta is ok! Ajánlatokat e-mail-ben kérném. (matyenka2@freemail.hu) Ha esetleg neked nincs, de ismerősödnek van, vagy tudod honnan szerezhetnék, esetleg vállalsz plexi gyártást stb. akkor is írj kérlek! Széles utat! :)
Ebben van valami. De szerintem csak a hirdetés miatt lépet fel a Sportmotorra és mivel elvittem többet nem nézte. Gondolom ez lehetett az ok. Telefonra nem tudok mint mondani. Rejtély.
Üdv!
Keresek Aprilia rs 125 (1999-2005) évj.-hoz nem fojtott motorról való CDI-t és RAVE egységet! (Csak hibátlan állapotú érdekel ne legyen felvágva a CDI !!)
Valamint hibátlan pillért (az a idom ami a két oldalidomot alul közbefogja a kipufogó előtt)!!!
Köszönöm!
Én egyszer rendeltem tőle de többet nem is fogok, rendeltem tőle egy komplett aprilia első teleszkópot befogó kiflikkel együtt+csavarokkal, és erre ő elküldte nekem a két teleszkópot (ami elég szar állapotba volt) az alsó befogó kiflit, a csavarjait és a felső befogót kihagyta
Lenne egy kérdésem:
Az RS GPR fékmunkahengere, ami radiális nyereghez való, más mennyiségű olajat tol, mint a régi normál nyereghez való RS 125 munkahengerek?
Volna egy olyan kérdésem, hogy 6000-es fordulaton 6. sebességben eltűnik belőle az erő. Gáz húzására nem történik semmi. Visszaváltásnál persze a fordulat megemelkedik és minden rendben. Eddig fojtott RS-em volt és annak volt minden fordulaton sebességben erő. Ennek 5-6000 fordulatban 5-6-ban semmi. Sőt kis szél és már lassul is. Olyan érzésem tapasztalatom van mint régebben az 50-es fojtatlan Sendán. 6000-es fordulaton elfogy az erő és nem megy nagyobb fordulatra mikor húzom a gázt. Viszont lehet hiba is lehet. Nem tudom a dugó kopott csere érett mik a tünetek. Lehet ez a gyengülés? Sajnos perselyes motor és hát nem a legszebb persely amit láttam. Vagy a préstávolság túl nagy (1,9)?
Sziasztok! Ha valaki gondolkodik nagyobb hűtő felrakásában, nekem vam egy yamaha r6-os hűtőm, 2.5 decivel több víz megy bele mint a gyáriba kb -10 fokot jelent, csatlakozók, kimenetek minden stimmel, én is apriliára vettem, de végül nem került felrakásra. Irányár 25ezer ft.
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy 6. fokozatban 7 ezernél többet nem forog a motor, elkezd ledadogni. Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszi.
Keresek Aprilia rs 125 (1999-2005) évj.-hoz ép állapotú akkumulátor tartó műanyagot!!
Keresek Aprilia rs 125 (1999-2005) évj.-hoz nem fojtott motorról való CDI-t és RAVE egységet! (Csak hibátlan állapotú érdekel ne legyen felvágva a CDI !!)
Valamint hibátlan pillért (az a idom ami a két oldalidomot alul közbefogja a kipufogó előtt)!!!
Köszönöm!
Az RS GPR fékmunkahengere, ami radiális nyereghez való, más mennyiségű olajat tol, mint a régi normál nyereghez való RS 125 munkahengerek?
Van egy eladó magyar papíros RS 125 vázam. (2007-es)
40eFt az ára.
Hívj fel, ha érdekel: 20/482-2625
Volna egy olyan kérdésem, hogy 6000-es fordulaton 6. sebességben eltűnik belőle az erő. Gáz húzására nem történik semmi. Visszaváltásnál persze a fordulat megemelkedik és minden rendben. Eddig fojtott RS-em volt és annak volt minden fordulaton sebességben erő. Ennek 5-6000 fordulatban 5-6-ban semmi. Sőt kis szél és már lassul is. Olyan érzésem tapasztalatom van mint régebben az 50-es fojtatlan Sendán. 6000-es fordulaton elfogy az erő és nem megy nagyobb fordulatra mikor húzom a gázt. Viszont lehet hiba is lehet. Nem tudom a dugó kopott csere érett mik a tünetek. Lehet ez a gyengülés? Sajnos perselyes motor és hát nem a legszebb persely amit láttam. Vagy a préstávolság túl nagy (1,9)?
20 hetvenhét 8585 egy a számom.
http://www.bowdentechnika.hu/
Isaszegen talhato.
Ar:15.000Ft .
150/60R17 (4,3-4,2-4,2) DOT0513 (10000HUF)
Érdeklődni: Hegedűs András
06-30-525-6610
ahegedus01@gmail.com
Válaszokat előre is köszi.