Sziasztok! Karbonfóliázott légbeömlő idom RS-re! Csak a látható része fóliázott, ami idommal takart nem! Kültéri fólia, így mindennek ellenáll! Postaköltséget állom! Többi Privát! Köszi!
Mutatnál képeket az első villádról? Nekem van egy aprilia villám, és nem tudom mibe való, neten sem találtam még hasonlót sem; arra gyanakszom, hogy af1 sport pro, de nem vagyok biztos benne. Supermoto-ba építem most be, mert megegyezik a hosszuk, csak ennek rövidebb a rugóútja, valamint az aprilia fék jobb egy Rieju RR gyáriétól messze :D
Meglepetés volt látni azt a motort a többi között. Most már eléggé elszállt a tuning a kupában. Tényleg sok idő kell összerakni egy ütős motort, legalábbis nekem.
Üdv!!
Keresek Aprilia rs 125 (2000-2005 évjárat) első felnit, a színe nem számít az se baj ha kopott vagy karistolt!!
Lehetőleg ne legyen le peremezve meg legyenek épek a menetek benne.
Köszönöm!
Nem annyira a MAMI a cél, csak filózgattam rajta, mert már ilyet csináltak, pénzben és munkában sem egy nagy dolog, viszont súlyban szerintem lehet több, mint 5kg a különbség. Viszont ugyanaz a vázméret, ugyanaz a felfogatás, minden fullra ugyanaz. Egyik ki, másik be. De lehet egy RS-t kellene venni blokk nélkül és beletolni ezt a mostani blokkot XD De nem, mert ebben az egészben az tetszik, hogy AF1-ről van szó és különc! Pont ezt nem kellene elrontani a lengővillával sem. Így egyébként az AF1 Sport Pro hátsó felni keskenyebb, mint az RS, szebben áll rajta 125/80 Dunlop KR106, meg az elejében a Sport Pro helyett a kétkörlámpás AF felnije van, amire nagyon szépen passzol a 95-ös KR149 Dunlop.
Érdekes projektben vagy, jó kis motor az af1-is.
Mielött komoly munkát pénzt ölnél a lengővillába ajánlanék egy technikai kiírást. Nekem úgy rémlik nem enged ilyen módosítást. Persze ha a MAMI kupa a cél.
15000ft